SAĞLIK VE FORM İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ?




SAĞLIK VE FORM İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Sağlıklı ve formda olmak ve öyle kalmak doğrudan nasıl yaşadığınız ve hayata nasıl baktığınızla ilgili.Bunu başarmak sanıldığı kadar zor değil.Bu amaca ulaşmak için gerekenleri yapmak,size,ek bir ödül olarak,yüksek bir yaşam kalitesi de sağlayacaktır.Biraz daha hareket,dengeli beslenme,ve stresi azaltan zihinsel tavırlar.İhtiyacınız olan bunlar.Artık fiziksel ve ruhsal olarak çok iyi durumda gerçek yaşından çok genç gösteren,pek çok insan var.Sağlıklı ve formda olmanın en önemli sırrı zihinsel davranış.Eğer istersek,gayret gösterir,hayattan zevk almaya çalışır,strese direnir veböylece beklediğimizden daha kolayca başarıya ulaşabiliriz.Herkes mutlu sağlıklı formda ve kendini yönetebilen biri olabilir.En az yaşam süresi kadar önemli olan yaşamın kalitesi.Hafif antrenmanlarla bedeninizi canlandırabilir,doğru beslenerek sağlık ve formunuzu koruyabilir ve olumlu düşünerek mutlu,sakin,pozitif bir insan olabilirsiniz.Bu öğrenilebilir.Elimizdeki en önemli hazine sağlığımız ve elimiz ayağımız  tutarken onun değerini bilip ona sahip çıkmalıyız.

Kurs hakkında daha iyi bir fikir shibi olabilmaniz için size burada örnek bir bölüm sunuyorum:

GÜNDE BİRKAÇ DAKİKALIK ANTRENMANLA SAĞLIK VE FORMUNUZU KORUYUN

Burada sözünü edeceğim programla ilk tanıştığımda on yedi yaşımdaydım.Antrenörüm önerdiğinde hiç düşünmeden coşkuyla kabul ettim.Kırk yıldan uzun bir süredir uyguluyorum. Ara verdiğim zamanlar oldu fakat hiç bırakmadım. Yani bu program zamanın süzgecinden geçti ve kendini ispat etti. Uygulamaya başladıktan birkaç ay sonra teniste on sekiz yaş bölge birincisi oldum.Bu,o zamanlar gerçekten başarması çok zor ve hep hayalini kurduğum bir şeydi.Bu programın, bilinçli uygulandığı takdirde herkesin beden sağlığını ve formunu kurtaran bir uygulama olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Her yerde yapılabilir ve alet gerektirmez, yalnızca bulunduğunuz ortamda oksijenin bol olmasına dikkat edin. Odanızda yapıyorsanız mutlaka pencerenizi açın. Bu hareketler endorfin salgılanmasına ve gün boyu kendinizi enerjik ve mutlu hissetmenize sebep olur. Başlamadan doktor kontrolünden geçmek şart.Çok kolaydan çok zora doğru,aşamalı bir şekilde ve her yaşta,her form durumundaki insana uygun olacak şekilde düşünülmüş ve bilimsel olarak laboratuarda üretilmiş,zamanında Dünya çapında üne kavuşmuş bir antrenman sistemi. Kurallara titizlikle uyun. Hayat boyu uygulamanızı öneririm.Bu çalışma programına Youtube’da ve internette ‘’Canadian Airforce Exercices’’anahtar kelimeleriyle arama yaptığınızde ulaşabilirsiniz.Kitabın adı ‘’Physical Fitness’’.Ayrıca Kanada Hava Kuvvetlerinin izniyle yine internette yayınlanmış bir kitapçığı var ve herkes kullanma hakkına sahip..Arama motorundan’’PDF Canadian Airforce Exercices’’ kelimeleriyle bulabilirsiniz.Toplam 11 dakika sürüyor ve içinde esneme,mekik,ters mekik,şnav,yerinde koşu ve sıçramalar var.Hareketleri hergün tablolarda gösterilen sayılarda yapıyorsunuz. Hareket sayıları günlük programınızı 11 dakika içinde tamamlamayı başardığınız takdirde, her iki günde bir çok az artıyor. Birkaç ay içinde formunuzda çok ciddi bir gelişme göreceksiniz.Eğer iyi bir karar verip bu programı uygularsanız hem sağlığınıza çok yarar sağlayacak hem de form durumunuzu mükemmelleştirecek bir girişimde bulunmuş olacaksınız.Pdf yi bu videonun ekindeki linkten indirebilirsiniz.Videosu da zaten youtube’da var.Günde sadece 11 dakika antrenmanla sağlık ve formunuzu koruyabilirsiniz.


Sağlıklı yaşamanın ve forma girmenin yolları

Url: View Details

What you will learn
  • Kursun amacı katılımcıların sağlıklı yaşam ve form konusunda bilgilenmesi.
  • Kalori dengesini kurmak
  • Egzersizin önemi

Rating: 3.65

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: AYDIN AKIMSAR


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap