Aromaterapi Temel Eğitimi 1




Aromaterapi Temel Eğitimi 1

Bitkilerin yaprak, çiçek, tohum, meyve, kabuk veya kök kısımlarından elde edilen aromatik-uçucu-esansiyel yağlarla yapılan doğal terapiye Aromaterapi denilmektedir. Aromaterapi, tamamlayıcı tıp sistemi içinde doğal tedavi yöntemi olarak da görülmektedir. Tüketiciler özellikle son yıllarda modern ilaçların istenmeyen yan etkileri, sentetik katkı maddelerinin potansiyel tehlikeleri nedeniyle doğal kaynaklardan elde edilen ürünleri tercih etmektedir. Doğal maddelerin öneminin artmasıyla birlikte, esansiyel yağların gıda, meşrubat, sanitasyon, parfümeri, kozmetik, ilaç ve tarım sektörlerinde kullanımı artmış bulunmaktadır.

Bitkilerin yaprak, çiçek, tohum, meyve, kabuk veya kök kısımlarından elde edilen aromatik-uçucu-esansiyel yağlarla yapılan doğal terapiye AROMATERAPİ denilmektedir. Aromaterapi, tamamlayıcı tıp sistemi içinde doğal tedavi yöntemi olarak da görülmektedir.

Tüketiciler özellikle son yıllarda modern ilaçların istenmeyen yan etkileri, sentetik katkı maddelerinin potansiyel tehlikeleri nedeniyle doğal kaynaklardan elde edilen ürünleri tercih etmektedir. Doğal maddelerin öneminin artmasıyla birlikte, esansiyel yağların gıda, meşrubat, sanitasyon, parfümeri, kozmetik, ilaç ve tarım sektörlerinde kullanımı artmış bulunmaktadır.

Farklı amaçlar için kullanılabilen Aromaterapi ve uçucu yağların popülaritesi her geçen gün artmaktadır. Bu yağlar kişinin fiziksel güzelliği, duygusal ve ruhsal sağlığı için bedene farklı yöntemlerle uygulanır. Bu yağlar kişinin fiziksel güzelliği, duygusal ve ruhsal sağlığı için bedene farklı yöntemlerle uygulanır. Tüm modülleri bitirdiğinizde aromaterapinin gücünü, vücut üzerindeki etkilerini, aromaterapi yağlarının özelliklerini ve etkilerini öğreneceksiniz. Ayrıca temizleyici, tonik, serum, balm, merhem ve krem gibi doğal yüz ve vücut ürünlerinin etkili ve güvenli bir şekilde hazırlanması için pratik tarifler alacaksınız. Yüz yüze uygulama yapma imkanı bulacak ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda 4 farklı (tonik, serum/yüz bakım yağı, merhem ve koklama tüpü) aromaterapi ürünü hazırlayabileceksiniz.



Yaşamınızı kokuyla dönüştürmeye hazır mısınız?

Url: View Details

What you will learn
  • Aromaterapinin ne olduğu,
  • Antik zamanlardaki kullanılan bitkiler ve esansiyel yağları,
  • Kokunun ne olduğu ve nasıl koku aldığımızı,

Rating: 0

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Kariyer Online


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap