Sıfırdan Zirveye Price Action Ve RTM Methods (Teknik Analiz)




Sıfırdan Zirveye Price Action Ve RTM Methods (Teknik Analiz)

Merhaba,

Bu eğitim içeriğinin hazırlanmasındaki en temel motivasyon; hızla gelişen finansal piyasalar ve enstrümanlara nazaran Türkiye'deki Teknik Analiz literatürünün yetersiz ve eksik kalmasıdır. Youtube, Twitter ve çeşitli sosyal medya araçlarında ücretli veya ücretsiz olarak yayınlanan kaynakların neredeyse tamamı mantık ve matematikten uzak, tamamen ezber bir formatta sunulmaktadır. Bu durum bilgi kirliliğini artırırken, oluşan bilgi kirliliği başarısızlık doğurarak ülkemizdeki bilgi tüketimini baltalamakta ve insanları umutsuzluğa sürüklemektedir. Örneğin ''2020 Dünya Kriptopara Benimseme Endeksi'nde Nijerya 3. Türkiye 4. sıradayken 2022 tarihinde Nijerya 11. Türkiye ise 12.sıraya gerilemiştir. Bu 2 yıllık süreçte ''Boğa'' piyasasından ''Ayı'' piyasasına geçiş ile birlikte değişen piyasa koşullarına ayak uyduramadığımız çıkarımında bulunabiliriz. Adaptasyon sorunu yaşamanın en büyük sebepleri ise; bilgi eksikliği, duygusallık ve öğrenilmiş çaresizliktir (başarısızlığa teslim olmak). Mantık ve matematiğe uygun bir temelle bilgi seviyemizi artırırsak, içerisinde bulunduğumuz psikolojik ve duygusal süreçleri rasyonel bir düzleme oturtabilirsek, sürekli dinamik kalarak ilgilendiğimiz herhangi bir spesifik konuda başarıya ulaşamamak sizce de imkansız değil mi ?

Uyanmayı bekleyen ve öğreneceği şeyleri kabul edebilecek birinin bakışlarına sahipsiniz. Size burada olma sebebinizi açıklayayım :

Buradasınız, çünkü bir şey biliyorsunuz. Bildiğiniz şeyi de açıklayamıyorsunuz. Ama hissediyorsunuz. Finans piyasalarına girdiğiniz ilk günlerden beri de hissettiniz. Yanlış olan bir şeyler vardı ve sizi buraya getiren de işte bu histi. Eğitimimize başladıktan sonra geri dönüşü olmayacak. Ya yatağınızdan uyanırsınız ve neye inanmak istiyorsanız, finansal enstrümanların nasıl ve neden ilerlediğini düşünüyorsanız ona inanmaya devam edersiniz. Ya da teorik derslerle, pratik dersleriyle, okumalarla ve sizinle aynı yolda ilerleyen insanlarla sürekli iletişimde kalıp kendinizi geliştirerek harikalar diyarında kalırsınız, birlikte tavşan deliğinin gittiği yerleri keşfetmeye çalışırız. Unutmayın, size vaat ettiğim tek şey gerçekler, daha fazlası değil...

Price Action | Kripto Price Action | Teknik Analiz Eğitimi | Borsa Eğitimi | Sıfırdan Price Action | RTM Eğitimi |

Url: View Details

What you will learn
  • Price Action ( PA ) Konseptleri ile Fiyat Hareketlerini Sağlıklı Bir Şekilde Yorumlayıp Oyun Planları Hazırlayabileceksiniz.
  • RTM ( ReadTheMarket ) Metodolojisi ile Manipülatif Fiyat Hareketlerini Yorumlayıp Strateji Geliştirebileceksiniz.
  • Markette Kısa-Orta-Uzun Vadede Çeşitli Manipülatif ve Sert Hareketler Yaratan İktisadi Göstergeleri Yorumlayarak Aksiyon Alabileceksiniz.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 12 hours

Instructor: Mahir CELEP ( MC-9 )


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap