2 Saatte Teknik Analiz




2 Saatte Teknik Analiz

Merhaba ben Murat Dağarslanı Akademi'nin kurucusu Murat Dağarslanı. 2006 yılından beri bu işin içindeyim. Üç sene önce eğitmen olmaya karar verdim ve o zamandan beri gerek kurslar, gerek Discord serverımda, gerek Youtube kanalında insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Bu kursta amacım sana en hızlı şekilde ücretsiz Teknik Analiz öğretebilmek. Herkes anlatır, herkes öğretmeye çalışır ama herkes başaramaz. Umarım senin öğrenmende başarılı olurum ve sana uçsuz bucaksız bu yatırım dünyasında bir destek olmuş olurum. Bu yol çok uzun bir yol ve mutlaka en az iki senenizi eğitime ayırmanız gereken bir yol. Yapmamanız gereken en büyük hata iki üç kurs ya da video izledikten sonra gerçek para ile işlem açmanız. Aynı meslek sahibi olmak gibi bununda bir meslek olduğunu anlamanız. Ve bir meslek edinmek için ne kadar emek harcıyorsanız buna da o kadar emek harcamanız.
Akademim olan Murat Dağarslanı Akademi'yi de ziyaret etmeni, Discord serverımına katılmanı, katılman ile birlikte bir haftalık deneme süresinden de faydalanabileceğini hatırlatır, iyi kurslar dilerim.

Not: 90% oranında başarıya sahip her zaman diliminde ve her asette geçerli özel stratejimi almak isterseniz bana Discord kanalımdan özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

NOT: Kurs sonrası kafanıza takılan veya anlamadığınız ya da merak ettiğiniz sorular olur ise bana buradan mesaj atıp sorularını sorabilirsiniz. Önemli olan konuyu veya strateji doğru anlamak ve doğru uygulamaktır. Doğru bir strateji hatalı bir uygulama ile gene başarısız sonuçlanacaktır.

Price action'ın temel mantığını öğreneceksin.

Url: View Details

What you will learn
  • İki saatte teknik analiz nasıl öğrenilir onu göreceksin.
  • Teknik analiz ile bilmen gereken temel bilgileri öğreneceksin.
  • Formasyon türlerini öğreneceksin.

Rating: 4.7027

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Murat Dağarslanı


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap