Profesyonel A'dan Z'ye TikTok Reklam Eğitimi




Profesyonel A'dan Z'ye TikTok Reklam Eğitimi

Tiktok verilerine baktığımızda TikTok reklamlarını öğrenmenin ne kadar zaruri bir durum olduğunu fark edebiliyoruz. Böylesi büyük bir platformda yer almak ve bu potansiyelin farkına vararak, amiyane tabirle buralar daha dutluk iken neden bizde burada yerimizi herkesten önce almayalım.

İster ajans olarak çalışın isterseniz Freelancer olarak çalışın, çalıştığınız firmalar bugün olmazsa bile yarın TikTok'taki potansiyeli fark ettiklerinde TikTok'ta yer almak isteyeceklerdir. Sizde hem çalıştığınız firmalara değer katmak hem de kendinizi geliştirip rakiplerinizden geri kalmak istemiyorsanız reklam eğitimini alarak kendinize değer katabilirsiniz.

Bu eğitimde TikTok reklam paneli ve TikTok' ta nasıl reklam verebilirsiniz. Canlı ve uygulamalı bir şekilde göreceksiniz.

Bu eğitimde piksel ve eventleri doğru bir şekilde nasıl kurabileceğinizi gösteriyoruz. Bunları doğru bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Doğru kurulan Piksel ile birlikte reklamlarınız daha iyi optimizasyon yapabilecek ve sizi sonuca daha doğru ulaştırabilecektir. Bu videoyu ayrıntılı izlediğiniz taktirde TikTok reklamları ile ilgili tüm teknik bilgiye sahip olabileceksiniz.

Konuları anlatırken olabildiğince sade ve anlaşılır bir şekilde uzatmadan anlattım. Bu eğitim 13 videodan oluşmaktadır. Sizde 13 videoda TikTok reklamlarını öğrenerek kolunuza bir bilezik daha takarak kendinize değer katmış olacaksınız. Bu kadar hızlı büyüyen bir platformda var olmamak öngörüsüzlük olacaktır. Bu eğitimi alarak TikTok reklam uzmanı olabilirsiniz.

Aynı zamanda web sitenizin durumunu sosyal medya üzerinden takip etmesini uzman seviyesinde öğrenmiş olacaksınız. Eğer e-ticaret yapıyorsanız, internet üzerinden satış yapacaksanız, bu eğitimden edineceğiniz bilgiler ile satışlarınızı sosyal medya üzerinden arttırın ve rakiplerinizin önüne geçin.

Bu kurs kimler için uygun:

  • Dijital pazarlamaya meraklı kişiler

  • Dijital pazarlama alanında kendini geliştirip bu alanda para kazanmak isteyen kişiler.

  • Kişisel bloğunu internette reklam vererek hedef kitlesine ulaşmak isteyen kişiler.

  • Kurumsal web sitesini internette reklam vererek hedef kitlesine ulaşmak isteyen kişiler.

  • Çalıştığı firmanın web sitesini internette reklam vererek hedef kitlesine ulaşmak isteyen kişiler.

0'dan İleri Seviyeye Reklam ve Strateji Eğitimi

Url: View Details

What you will learn
  • Tiktok reklamlarını profesyonel olarak verebileceksiniz.
  • E-Ticaret siteleri için reklam vererek satış yapabileceksiniz.
  • TikTok reklamları konusunda her ayrıntıyı öğreneceksiniz

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 1.5 hours

Instructor: Ferdi ALMA


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap