Yatırım Fonu Analizi ve Portföy Yönetimi




Yatırım Fonu Analizi ve Portföy Yönetimi

Günümüz Türkiye'sinde hepimizin ortak sorunu ekonomi. Yüksek enflasyon ile birikimlerinin değerini kaybetmemesini isteyen herkes, bir şekilde yatırım yapmaya çalışıyor  ve olabildiğince yatırım ve finans alanına giriyor. Hisse senedi alıyor, emtia alıyor, döviz alıyor. 

Fakat hangi finansal yatırım ürünü olursa olsun, risk almak gerekir ve sürekli takip gerekir. Hem alım seviyeleri, hem satım seviyeleri sürekli olarak kontrol edilmelidir. Yani her yatırım, yoğun kontrol ve ilgi ister.


Bu kontrol ve ilgi, yatırım ve finans alanıyla ilgili ciddi bilgi birikimi, yatırım stratejisi ve  bu konu üzerine verilecek zaman ister.


İşte burada, bunların çoğundan sizi kurtaracak yatırım enstrümanı, yatırım fonlarıdır.


Bu eğitimde, yatırım fonlarını tüm yönleriyle görecek ve öğreneceksiniz. Özellikle, yatırım fonu analizlerini yapmayı, doğru yatırım fonu portföyü oluşturmayı öğrenecek ve buna göre fon alımları yapabileceksiniz. Yatırım fonlarının işleyişini görecek ve öğreneceksiniz. Bu şekilde hem güvenli yatırım yapabilecek, hem de yatırım fonlarının avantajlarından yararlanacaksınız.


Fon yatırımı, en az hisse senedi yatırımı, kripto para yatırımı kadar önemli ve ciddiye alınması gereken bir yatırım türüdür. Bu yüzden, bu yatırım enstrümanını da ayrıntıları ile öğrenmek ve buna göre yatırım yapmak gerekir.


Şimdiden eğitimi alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.


Eğitim sonrasında bana İnstagram veya Telegram adresim üzerinden ulaşıp, Telegram grubumuzun linkini istemeyi unutmayın.


Bunun yanında, eğitim ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da takıldığınız bir nokta varsa, Telegram ya da İnstagramdan  adresim üzerinden bana ulaşabilirsiniz.


Bol kazançlar.

A'DAN Z'YE DOĞRU VE KAZANÇLI YATIRIM

Url: View Details

What you will learn
  • - YATIRIM FONUNUN NE OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ.
  • - YATIRIM FONLARININ NASIL ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENECEKSİNİZ.
  • -YATIRIM FONLARINI NEDEN KULLANMANIZ GEREKTİĞİNİ, AVANTAJLARININ NELER OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ.

Rating: 5

Level: Beginner Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: PANORAMİK YATIRIMCI


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap