Hisse Hedef Fiyat Belirleme ve Hisse Değerleme




Hisse Hedef Fiyat Belirleme ve Hisse Değerleme

Bu eğitim sizlere bir hissenin temel ve bilanço verilerine bakarak değerleme yapma imkanı sağlamaktadır.

Bu eğitimde değişik yöntemlere göre değerleme nasıl yapılır, prim potansiyeli nasıl hesaplanır, hedef fiyat nasıl bulunur gibi kavramlar gösterilmiştir. Eğitimin sonucunda kendi tablonuzu rahatlıkla oluşturabilecek ve kendi derlemenizi yaparak kendi yatırımınıza yön vermiş olacaksınız. Potansiyeli olan hisseleri rahatlıkla tespit edebilecek pahalı yada riskli hisseleri belirleyerek kendinizi koruma altına alabileceksiniz. Eğitimde her yatırımcının bilmesi gereken en önemli çarpanlara yer verilmiş olup ekstra açıklamalar yapılmıştır. Formüller net şekilde belirtilmiş ve ana verilerin hangi kaynaklardan çekileceği net olarak belirtilmiştir. Formüllerin daha net anlaşılabilmesi için örneklemeler yapılmıştır. En basit anlatım dili kullanılmıştır. Yapılan sistemin sağlıklı çalıştığı net olarak görülmüştür. Eğitimde alacağınız bilgileri excel tablosunda birleştirerek güze bir veri sistemi oluşturabilir ve çoklu değerleme yöntemlerini harmanlayarak ortalama hedef fiyat çıkarabileceksiniz. Bu da sizlere en kısa sürede ve pratik bir şekilde değerleme yapma imkanı sağlayacaktır. Kendi sisteminizi oluşturduğunuzda kimseden hisse tüyosu yada hisse bilgisi almak zorunda kalmadan değerlemenizi yapabileceksiniz. Daha sonra videolarını paylaşacağım teknik analiz eğitimlerimiz ile birlikte kendinizi bu alanda geliştirme imkanına sahip olabileceksiniz. Böylelikle bu alanda ilerleme kat ederek zarar etme olasılığınızı en aza indirebilme imkanına sahip olabileceksiniz.

AYIRCA EĞİTİMDE BAHSİ GEÇEN DEĞERLEMERDEN OLUŞTURULMUŞ EXCEL TABLOSU İNDİREBİLECEKSİNİZ.

Burada yapılan bilgilendirmelerin tümü yatırım tavsiyesi içermez, varsayımlar üzerine yapılan senaryolardır. Yatırım tavsiyesi değildir.


TWİTER PROFİLİMDE İNDİRİM KUPONU BULUNMAKTADIR (twiter @altfinans1)

Url: View Details

What you will learn
  • Bu eğitim seti ile hedef fiyat belirlemeyi öğreneceksiniz.
  • Buradaki amaç kendi excel tablonuzu oluşturmanız ve kimseye muhtaç kalmamanızdır.
  • Eğitimin sonunda oto hesap yapabilen IZO-06 DEMO excel tablosunu size hediye etmekteyim. Kulanım süresi 1 yıldır.

Rating: 4.45

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Alt Finans


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap