Uygulamalı Facebook Instagram Reklam Eğitimi




Uygulamalı Facebook Instagram Reklam Eğitimi

Facebook, Instagram ve Messenger Reklamlarını öğrenin. Sosyal medya yönetiminde, sosyal medya pazarlamasının en önemli kısmı facebook instagram reklamcılığında bir adım öne çıkın. E-Ticaret Satışlarını Arttırın. Sıcak Fırsatların Keyfini Çıkarın. Başarılı Bir Serbest Çalışan olarak ayarlayın. 2022 için tamamen güncellendi. Daha hızlı ilerleme için optimize edilmiş müfredat. Yeni ekran kayıtları. Yeni satış ustalığı. Facebook Instagram ve Whatsapp içerisinde kayıtlı 70 milyon Türkiye'deki kullanıcıya ulaşarak ürün ve hizmetlerinizi tanıtın ve Sosyal medya da ön plana çıkın.

Sevgili Öğrenci,

Merhaba, ben Mehmet Aydın Türkiye'nin En iyi Dijital Pazarlama Uzmanı olarak  Facebook, Instagram reklamcılığı eğitimini sizler için düzenledim. Bu kursa kaydolduğunuzda benim tekniklerimi ve stratejilerimi kullanarak Facebook Reklamları, Instagram Reklamları, öğrenmiş 5.000'den fazla başarılı öğrenciye katılacaksınız.

İster tamamen acemi olun, ister Facebook ve Facebook Reklamları konusunda biraz deneyiminiz olsun, yeni başlayanlar için optimize edilmiş adım adım tekniğimle uzman bilgisi edineceksiniz.

Geliştirilmiş 7 parçalı eğlenceli öğrenme Facebook Reklamları Kurs Yapım ile öğrenmenin keyfine varacaksınız. Kaydolarak 5.000'den fazla memnun öğrenciye katılın ve acemiden uzmana geçmenin en kolay yolunun tadını çıkarın:

Neden Bu Eğitimi Almalıyım?

1- Bu Eğitimin Ana Teması, Amacı Etkili Facebook Instagram Reklam Tekniklerini Öğreterek Daha Fazla Kişiye Ulaşıp Daha Düşük Maliyetle Daha Fazla Reklam Amacına (11 Amaç) Ulaşmaktır.

2- Eğitimde Konu Anlatımı +Uygulama Olması Anlamayı Kolaylaştırır...

3- Eğitim Güncel (2022) Olduğu İçin Son Değişiklikleri Kapsar

4- Farklı Amaçlara Göre Farklı Reklam Stratejilerini Öğreterek Geniş Bir Perspektif Sağlar

5- Hemen Hemen Binlerce Liralık Eğitimdeki Bilgilere Düşük Maliyetle Ulaşmanızı Sağlar . Yetmez. Extra Hiçbir Eğitim De Bulunamayan Stratejileri De Verir

6- Sadece Facebook Değil, Instagram Eğitimini De Kapsar

7- Sadece Reklam Değil Sayfaları da Etkili Kullanmayı Gösterir

8- Detaylarda Boğmayan Pratik Eğitimdir.

9- Adım Adımdır kolay öğrenmenizi sağlar

Bu klişe bir tabir biliyorum, ama bu gerçekten ihtiyacın olan tek Facebook Reklamları, Instagram Reklamları ve Messenger Reklamları kursu - ve kaydolduğunuzda, sürekli güncellenen kurs içeriğime ömür boyu erişim elde edeceksiniz.

İçeride, e-ticaret başlangıcını 0'dan 7'ye çıkaran Facebook, Instagram ve Messenger Reklamları oluşturmak için kullandığım stratejileri paylaşıyorum. En başarılı Facebook Pazarlama kampanyalarımdan öğrenin ve son derece karlı reklamlar yapmak için paylaşacağım planları takip edin.

Mobil cihazlar için optimize edilmiş içeriğimiz ve eğlenceli öğrenme materyalimiz ile her yerde eğitim alabilirsiniz. Apple Store veya Google Play üzerinden Udemy uygulamamızı indirin ve nerede olursanız olun, günün herhangi bir saatinde Facebook Reklam stratejilerimi öğrenmeye başlayın!

Facebook Güncellemelerini ve iOS 14.5+ için Hazır Olun için Etkinlikler kurulumuyla API aracılığıyla Facebook Piksel Kurulumu ile Yeni Facebook Reklamları Deneyimini kapsar. Ayrıca alan doğrulamasını ve toplu etkinlikleri de anlayacaksınız.

Süper hızlı kurs dökümü:

  • Sat Sat Sat - Facebook, Instagram, Messenger Reklamları ve Dijital Pazarlama ile satış yapmak için içeriden öğrenenlerin temel kılavuzu

  • Gelişmiş Facebook Reklam teknikleri - Yeniden pazarlama, yeniden hedefleme, yeniden etkileşim ve özel hedef kitleler, benzer hedef kitleler ve daha fazlasını içeren öğrenmesi kolay sonraki seviye tekniklerim ile satışlarınızı ve olası satışlarınızı artırın…

  • Facebook İşletme Sürümü'nün Gücünden Yararlanın – Başarı için Facebook İşletme Profilinizi oluşturun ve Facebook İşletme Yöneticisi'nin sunduğu tüm faydalı işletme araçlarını kullanın!

  • Facebook İçerik Oluşturucu Stüdyosu – Tüm içeriğinizi nasıl yöneteceğinizi, performansını nasıl takip edeceğinizi ve hedef kitlenizle nasıl daha iyi bağlantı kuracağınızı öğrenin

  • İş Hedeflerinize Ulaşın – Hedeflerinizi tanımlayın ve olmak istediğiniz yere ulaşmak için kişiselleştirilmiş bir strateji oluşturun

İçeride neler olduğuna daha yakından bakalım…

  • Açık, adım adım video açıklayıcılar ve yüksek kaliteli ekran kayıtları kullanarak, Size Mükemmel Müşterinizi Doğru Hedefleyen Facebook Reklamlarını nasıl oluşturacağınızı göstereceğim .

  • Mükemmel Erişim Reklamları, Etkileşim Reklamları, Trafik Reklamları Potansiyel Müşteri Yaratma Reklamları, Video Görüntüleme Reklamları, Dinamik Reklamlar, Dönüşüm Reklamları ve daha fazlasını yapabilmeniz için Tüm Reklam Biçimlerini Nasıl Oluşturacağınızı Göstererek Derinlemesine Gidiyorum .

  • Müşteri Yolculuğunu ve Doğru Kampanya Hedeflerini Anlayın - Dikkat çekmek, güven oluşturmak ve dönüşüm sağlamak için satın alma yolunun psikolojisini öğrenin

  • Potansiyel Müşterileri Hemen Almaya Başlayın - Facebook Potansiyel Müşteri Oluşturma Reklamları oluşturmaya yönelik kolay kılavuzumla hızlı bir başlangıç ​​yapın ve hemen yeni müşteri akışı elde edin!

  • Facebook ve Instagram Metin Yazarlığı - İlgi çekici reklamlar oluşturun ve içerik yayınlayın

  • Özel Hedef Kitleler ve Benzer Hedef Kitleler - İdeal özel ve benzer hedef kitleleri nasıl oluşturacağınızı öğrenin - böylece bunları bir Medya Satın Alma Uzmanı olmak için yeniden hedeflemenizde kullanabilirsiniz.

  • Yeniden Hedefleme, Yeniden Markalama ve Yeniden Etkileşim - İlgili gerçek müşterilere doğru yeniden pazarlama türünü kullanarak sonuçlarınızı iyileştirin.

  • Facebook İşletme sayfanızı optimize edin ve Facebook Creator Studio'yu kullanmaya başlayın.

  • Facebook Piksel, Dönüşüm API'si, Toplu Olaylar ve Etki Alanı Doğrulaması - Facebook Pikselini doğru şekilde ayarlayın, böylece Facebook Piksel Etkinlikleri gibi özelliklerden yararlanın. Etkinlik kurulumu ve Etki Alanı Doğrulaması ile Dönüşüm API'si aracılığıyla 2022 için Yeni Facebook Piksel Kurulumu'nu içeriyor.

Ve daha fazlası dahil…

  • Tüm ürünlerinizi Facebook Katalogları ile sergileyin ve Dinamik Reklamlar, Dönen Reklamlar ve Katalog Satışlarını kolayca ve anında oluşturun

  • Facebook İçerik Oluşturma Kaynakları - Video içeriğinizi öne çıkarmak için Telifsiz Müzik ve seslerle mükemmel içerik oluşturun…

  • Yüksek Etkileşimli Facebook gönderileri oluşturun


Sertifika, alanınızda öne çıkmanıza yardımcı olur

Meta Blueprint Sertifikasyonu, Facebook, Instagram ve Messenger ile ileri düzey yeterliliği tanıyarak size profesyonel uzmanlığınızı gösterme şansı verir. Sertifika almak, Facebook'un dijital pazarlamada tanıdığı en yüksek akreditasyon düzeyidir.

Özgeçmişinizi, güvenilirliğinizi ve kariyerinizi artırmaya hazırlanın

Bu Kurs, iş hedefleriyle uyumlu ve bütünsel bir pazarlama planını tamamlayan uçtan uca bir Meta Pazarlama Stratejisi tasarlama konusundaki yetkinliğinizi ölçen Meta Sertifikalı Medya Satın Alma Uzmanı Sınavına hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Yeni potansiyel müşteriler ve satışlar akışı almaya hazır mısınız? Medya Satın Alma Uzmanı olmaya hazır mısınız?

2014'ten beri Facebook, Instagram ve Messenger Reklam Stratejimi geliştiriyorum ve bu süreçte birçok hata yaptım. 1000'lerce Reklam kampanyasını ve 100'lerce hedefleme tekniğini test ettim ve sadece 1 yıl içinde 0 milyon yeni e-ticaret markasını almama yardımcı olan bir yönteme ulaştım.

Şimdi bu bilgiyi seninle paylaşıyorum, böylece benim yapmak zorunda kaldığım hataları yapmayacaksın. Facebook, Instagram ve Messenger Ads kursum, daha fazla potansiyel müşteri ve satış elde etmek için hemen kullanmaya başlayabileceğiniz pratik teknikler sunar.

Kariyer değiştirmek için becerilerini geliştirmek ister misin? Belki daha fazla satış yapmak ve e-ticaret işinizi daha hızlı büyütmek istersiniz?

En yeni öğrencim olarak sizi gemide ağırlamayı dört gözle bekliyorum.

Eğitmen Mehmet Aydın ve Ekibi

Türkiye'nin En İyi Dijital Pazarlama Uzmanı


Facebook Instagram reklamlarını uygulamalı doğru tekniklerle öğren. Sosyal medya yönetimi ve reklamcılığında ilerle

Url: View Details

What you will learn
  • Facebook ve Instegram Sayfalarının açılması ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini,
  • Facebook Business Manager Hesap açmayı ve ayarlarını,
  • Reklamları aracılığıyla yeni kitlelerle bağlantı kurmayı ve reklam maliyetlerinizi düşürmeyi. Stratejilerim ile etkileşim/beğenme/tıklama başına ortalama 0,01$

Rating: 4.64286

Level: Beginner Level

Duration: 5.5 hours

Instructor: Mehmet Aydın


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap