2.3 Sistemi Algoritmik Trade




2.3 Sistemi Algoritmik Trade

2.3 sisteminde bir adım daha ileri gidiyoruz. Algoritmik trade eğitiminde öğrendiklerimiz ile 2.3 sistemini geliştiriyoruz. Trend takibi yapan bir sistemin yanı sıra hayal gücümüzü kullanarak bölgelerimize zarar durdur ekliyoruz. Risk algınıza göre istediğiniz bölgede istediğiniz zarar durduru ekleyebilirsiniz. Algoritmik trade konusunda temel bir bilgiye sahip değilseniz 2.3 sistemi ağır gelebilir.  Bu kurs temel bilgiye sahip olup strateji sıkıntısı çekenler için uygundur.

Yükseliş bölgelerinde hızlım alım yaparken, düşüş bölgelerinde normal alım ve aynı zamanda dipten alım yapacağız.  Yatay bölgeleri işe boş geçeceğiz. 2.3 sistemi ile daha gelişmiş bir strateji kullanmış olacaksınız.

Başarılı bir strateji nasıl geliştirilir, sistem kurarken nelere dikkat etmeliyiz, yapacağımız mantık hataları nelerdir ? Bu gibi soruların cevabını uygulamalı olarak gösteriyorum. Sistemde yaptığımız her şeyi detaylı olarak anlatıyorum. Aklınızda soru işareti kalmadan sistemin her bölgesine hakim olacaksınız.

Özellikle Viop gibi kaldıraçlı piyasalarda gelişmiş sistemler kullanmak isteriz. 2.3 sistemi içimiz rahat bir şekilde trade edebilmek için tasarlanmıştır.  Bu sistem sayesinde VİOP'ta gönül rahatlığı ile robot çalıştırabilirsiniz. Robot çalıştırmak dışarıdan bakıldığında kolay bir iş gibi görünse de aslında psikolojik açıdan zorlanırız. Bu zorlanmanın sebebi sistemlerinize güvenininizin olmamasıdır. Bu eğitim ile 2.3 sisteminin her bölgesine hakim olacağınız için psikolojik açıdan zorlanma yaşamayacaksınız. Sistem sizin için en ideal yerde alıp, en ideal yerde satacaktır.

Hisse senetleri ve Viop için Robot Yazımı

Url: View Details

What you will learn
  • Algoritmik trade becerilerinizi bir adım daha ileri taşıyacaksınız
  • Her bölgede ayrı zarar durdur ile çalışan bir sisteminiz olacak
  • Riski düşük trend takip sistemi yazabileceksiniz

Rating: 4.8871

Level: Intermediate Level

Duration: 2.5 hours

Instructor: Algo 4k1v


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap