En İyi Borsa Teknik Analiz Kursu | Kendi Maaşını Yarat!




En İyi Borsa Teknik Analiz Kursu | Kendi Maaşını Yarat!

Merhaba, borsayla ilgileniyorsanız ve teknik analiz öğrenmek istiyorsanız en doğru yerdesiniz! Bu eğitimde başlangıçtan sona grafiklerin yapısı, mum formasyonları, indikatörler, osilatörler ve en önemlisi hiçbir yerde bulunmayan trade stratejileri öğrenip finansal özgürlüğünüzü kazanma şansı elde edeceksiniz.

Türkiye'de ne yazık ki teknik analiz hakkında verimli kurslar ya da bilgiler içeren kaynaklar bulunmuyor. Bu bakımdan yabancılarla aradaki farkı kapatmak adına baştan sona sade ve akıcı bir şekilde teknik analiz eğitim programı hazırladım. Daha geniş kitlelere ulaşmak için Udemy'de sembolik bir ücret karşılığı satışa çıkardım.

Aslında kursu ücretsiz paylaşacaktım. Ancak Udemy politikası gereği kurs içeriğim 2 saati geçtiğinden ücretsiz olarak yayınlamama izin vermedi. Ben de bazı eklemeler yapıp ücretli bir kurs haline getirdim.

Öncelikle kursu satın almanız sizin açınızdan çok mantıklı. İlk olarak videolara ömür boyu erişim garantisi elde ediyorsunuz. Bu eğitimdeki videolar eskimez yani 30 yıl sonra da açıp izleyebilirsiniz. Yani bu bilgiler güncelliğini kaybetmez.

Sırf Excel tablosu ve PDF kitaplarım için bile bu kursu satın almalısınız. Eğitim videolarını son derece sade ve akıcı bir dil kullanarak çektim. Yani sadelikten gelen mükemmelliği deneyimleyecek, videoları izlemekten keyif alacaksınız.

Öteki eğitimlerde çok laf salatası olduğundan insanlar kaliteli bir öğrenim süreci yaşamıyor. İşte ben tam da bu duruma çare oluyorum. Ayrıca ücretli borsa danışmanlığı için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Son olarak kursa eklenmesini istediğiniz içerikler olursa bunları da özel mesaj ya da Soru&Cevap kısmında belirtebilirsiniz. İyi seyirler!

Sade ve Akıcı Anlatımla Hiçbir Yerde Olmayan Bilgileri Öğrenin! Kripto - Forex - Hisse - Emtia - Endeks - Bitcoin

Url: View Details

What you will learn
  • Teknik analizi detaylarına kadar öğrenip finansal özgürlük yaratma şansı kazanacaksınız.
  • Grafikleri kolayca yorumlayabilecek, işlem fırsatlarını kaçırmayacaksınız.
  • Öğrendiğiniz özel trade stratejileri sayesinde öz güvenli bir şekilde pozisyon açabileceksiniz.

Rating: 4.625

Level: All Levels

Duration: 6.5 hours

Instructor: Berke Aliyazıcıoğlu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap