Amerikan Borsalarında Short Squeeze Teknikleri




Amerikan Borsalarında Short Squeeze Teknikleri

Wall Street Borsalarında (NASDAQ & NYSE) & Amerikan hisselerinde trade etmenin inceliklerinin anlatıldığı ve Short Squeeze stratejilerine konularına değineceğimiz Wall Street Borsalarında trade yapmayı öğrenin!

Bu seriyi hazırlamadan önce trade taktikleri ile ilgili bir kurs hazırlarken, klasikleşen yöntemler yerine, insanların bilmediği, fazla duymadığı yöntemleri insanlara sunmaya özen göstermek istedim. Short Squeeze bunlardan bir tanesiydi. Çünkü bu yöntem teknik ve temel analizin karışımı olarak karşımıza çıkan ve temel verilerin ciddi oranda önemli olduğu, gerçekliği görüp onu göre hareket etmenizi sağlayan bir trade yöntemidir. Çoğunluklu Amerikan Borsalarında çalışır çünkü işlem hacimleri o bölgelerde daha yüksektir. Daha çok katılımcı borsasının içindedir. Bu yüzden yerel borsalarda görmediğimiz fırsatlar meydana gelebilir. Biz de gelen bu fırsatları değerlendirerek ciddi kârlar elde etmek isteriz. Short Squeeze yöntemi tam olarak bunlardan biri. Doğru şirketi yakaladığınız takdirde ciddi kazançlara yol açabilir. Bunların hepsini kurs içeriğinde göreceksiniz.

Bu kursa katıldığınızda hiçbir trade geçmişiniz olmasa bile, yabancı borsalarda önemi olan Short Squeeze tekniğini öğrenip bununla ilgili mantık oluşturmaya ve trade taktiği geliştirmeye başlayacaksınız.

Özellikle küçük mevduatla piyasalara girmek isteyen kurs arkadaşlarımız için bu kurs bir biçilmiş kaftan! Çünkü Short Squeeze taktiğinin en önemli avantajlarından bir tanesi, olumlu giden bir işlem olduğu takdirde ciddi oranlar getirebilmesi olmuştur. Bu sayede küçük hesaplara sahip kişiler ellerindeki mevduatları kısa sürede büyütebilme imkanına sahip olabilirler. Günümüzde gördüğümüz birçok başarılı trader, piyasaya ilk girdiklerinde bu yöntemi kullanmaya çalışmışlardır. Piyasada elinizdeki olan mevduatlar milyon dolarlara ulaştıkça, bu taktik geçerliliğini yitirmeye başlar ama zaten Short Squeeze kullanım alanı da budur.

Wall Street Borsalarında (NASDAQ & NYSE) & trade etmenin inceliklerinin anlatıldığı Short Squeeze stratejisini öğrenin!

Url: View Details

What you will learn
  • Short Squeeze Teknikleri
  • Amerikan Borsaları
  • Teknik Analiz

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 7 hours

Instructor: Egemen YILDIRIM


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap