Teknik Analiz Eğitim ve Yüksek Oranda Kazandıran Stratejiler




Teknik Analiz Eğitim ve Yüksek Oranda Kazandıran Stratejiler

    Yayınladığım bu eğitimde Temel ve orta düzeye yakın teknik analiz eğitimi verilmektedir. Orta düzeye yakın bir teknik analiz öğrenmek, finansal piyasalarda işlem yaparken adeta size puslu havada pusula görevi görür. Bu eğitimde sadece bu düzeyde teknik analiz anlatmıyorum ayrıca bu işin püf noktalarını kendi bakış açımdan sizlere anlatıyorum(Bu bence en önemlisi). Bu işin püf noktalarını bilmek sizinle aynı analizi yapabilen kişilerden 1-2 adım önde tutar. Bunun yanı sıra, orta düzeyde bilinen bir teknik analizle inanılmaz başarılar elde edilebileceğini gösteriyorum. Tabi başarıdan kastım para kazanmak. Bununla bitmiyor.. Ayrıca finansal piyasalarda kendi kullandığım ve yüksek oranda başarı sağladığım strateji yöntemlerini paylaştım. Ben bu başarı oranını %90 olarak nitelendiriyorum. Bu eğitimden sonra hiç kimseye ihtiyaç duymadan Al/Satlar yapabileceksiniz.

     %85/90 a yakın başarı oranı sağladığım kazandıran stratejiler ile ilgili birkaç kelam etmek isterim. Öncelikle bu sihirli bir program değildir ya da karışık matematiksel verilerle analiz yöntemi değildir. Belli başlı indikatörlerin/göstergelerin kendi bulduğum ve uyguladığım ayarlarıyla grafik takibi sonucu al sinyali ve sat sinyali oluşturmasıdır. Ve gerçekten müthiş bir başarı oranı vardır. Bildiğiniz gibi para kazanmak istiyorsanız piyasa takibi gereklidir. Kısacası emeksiz yemek olmaz. Ama bu kadar başarı oranı varken ve işin sonunda karlı çıkacaksanız biraz piyasa takibinin sorun olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta portföyünüz artacak ve finansal anlamda çok özgür bireyler olacaksınız.

     Bu eğitime sahip olduğunuzda Finansal piyasalara bakış açınız değişecek ve bu sektörden güzel kazançlar elde edeceğinizi düşünüyorum.

     Eğitimi çekme ve yayınlama amacım bunca zamana kadar piyasalarda işlem yaparak kendim kazandım ve sosyal medyada vs kazandırdım. İsterimki ben olayım ya da olmayayım uyguladığım yöntemler herkese ulaşsın ve herkes kazansın.


   

Temel ve Orta Düzeye Yakın Teknik Analiz ve Kripto, Borsa, Dolar, Altın ve Gümüşte %90 Kazandıran Stratejiler

Url: View Details

What you will learn
  • Teknik Analize Giriş/Anlama - Destek ve Direnç Nedir?
  • Destek ve Direnç Nedir? Nasıl Çalışır? Püf noktaları.. Bolca alıştırma..
  • Trendler ve Trend Çizimleri. Doğru Trend Çizimi ile Muazzam Sonuçlar

Rating: 4.7069

Level: Intermediate Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: ElitTurk ..


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap