Classical Guitar Lesson for Beginner (Yeni başlayanlar için)




Classical Guitar Lesson for Beginner (Yeni başlayanlar için)

Kursumuz 10 adet ders videosundan oluşmaktadır. Kursumuzun 1. videosuyla birlikte size bir metod da göndermiş olacağım. O metodu da indirerek hem ders esnasındaki videolarla hem de sonrasında hem etütlerde çalışabileceğiniz çalışmalar hem de sonrasında çalacağınız eserler orada olacak. Öncelikle gitar derslerimizi daha sağlıklı yapabilmek için akort nasıl yapılır ile başlamak daha sonraki derslerimiz için daha sağlıklı olacaktır. Akort yapmayı öğrenebileceğiniz ve sonrasında hem etütleriyle hem de deşifreleriyle metronomlu bir şekilde videoya eşlik edebilecek, gitar çalmayı başlangıç seviyesinden itibaren öğrenebileceksiniz. Videolarda size eşlik ederek yardımcı olacağım. Bona dediğimiz sadece nota isimleriyle yaptığımız tekrarlar ve deşifreler size parçayı nasıl çalabileceğinize hazırlık olacaktır. Bu sayede parçayı tanımış ve nota geçişlerini öncesinde fark edebileceksiniz. 1. 2. 3. tellerde yapacağımız etüt çalışmaları ile hem notaları hem de hangi telde hangi notalar olduğunu önceden öğreneceksiniz. Toplamda 5 adet şarkıyı kolayca öğrenebileceğiniz bir sistem. Mary Had a Little Lamb, Skip to My Lou, Bingo, Lightly Row, Ode to Joy ve Love Me Tender parçalarını nasıl çalacağınızı gösteren videolar göreceksiniz. Sonrasında artık TAB yardımıyla ve notalarla gitar çalmayı ilerletmeniz çok daha rahat olacaktır. Sistemli bir şekilde çalışarak gitar çalmak artık hayal değil. Bu sistemle çalabileceğiniz şarkıların olduğu toplamda 80 adet eğitim videosu, başka bir eğitim metodu daha sonra ilave edilecektir. Sizlerden gelecek geri dönüş benim için çok önemlidir. Bu yüzden eğitiminizin ne durumda olduğunu ve gelişim durumunuzu yorumlayarak bana iletebilirseniz çok sevinirim. Herkese müzik dolu günler diliyorum. Sanatla kalın.

Bu öğrenim metodunu kullanarak herkes Klasik gitarını akort etmeyi öğrenip, TAB sistemi ve nota yoluyla gitar çalabilir.

Url: View Details

What you will learn
  • Gitar'da akort
  • Gitar'da nota ile çalabilme ve okuyabilme
  • Gitar'da Tab sistemi ile çalabilme

Rating: 0

Level: Beginner Level

Duration: 41 mins

Instructor: Barış Böcek


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap