A'dan Z'ye Finansal Okuryazarlık Eğitimi




A'dan Z'ye Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Finansal Okuryazarlık Eğitimimize hoş geldiniz, ismim Turan. Bu kurs boyunca sizlerle birlikte olacağım. Tüm zamanların en başarılı onlarca finansçılardan ve yatırımcılardan gerek yazılı, gerekse izleyici olarak edindiğim bilgileri, kişisel bilgi ve tecrübelerimle eritip, sade ve anlaşır bir hale getirerek bu bilgileri siz değerli öğrencilerime, bu kursta aktardım.


Kursla İlgili ;


  • Öğrenciler finansal okuryazarlığın gerektirdiği makro ve mikro ölçekteki tüm kavramları her yönü ile öğrenecekler.


  • Bu eğitim boyunca sizlere Dünya, ülkemiz ve kişisel finans dinamiklerini anlatacağım.


  • Mali açıdan artı yönlü istikrar sağlamanızı, sizi gizliden gizliye sömüren kapitalist düzenden korunmanıza olanak yaratacak bilgileri sizlere aktaracağım.


  • Hisse senedi, Kripto Para, Değerli Madenler, Enerji ve Tahıllar gibi emtiaların fiyatlarını artıran ve azaltan durumları öğreneceksiniz.


  • Bu kursla finansal dinamiklerini anlamış olacak, finansal gelişmeleri önceden tahmin edebileceksiniz, bunun yanında özellikle yaşadığınız ülkeye finansal okuryazar bir birey olarak hem sosyal hem de kültürel açıdan büyük bir zenginlik ve artı katacaksınız.


Kursun Avantajı ve Diğerlerinden Farkı Nedir ?


  • Eğitim içerisindeki bağlantıdan Telegram gurubuma dahil olacaksınız ve o guruptan bana ulaşıp, eğitimde anlamadığınız yerleri ve piyasa ile alakalı sorularınızı 7/24 sorma fırsatı yakalayacak sonsuza kadar komşum olacaksınız.


  • Değişken piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda, bu eğitim sonsuza kadar sürekli güncellenecek ve en yeni bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğim.


Not ;

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden şahsım herhangi bir surette sorumlu değildir.​


Sevgi ve saygılarımla...

-Turan GEZE

''Aslan için hiçbir şey imkânsız değildir.''

Kişisel Finans Kılavuzu

Url: View Details

What you will learn
  • Öğrenciler finansal okuryazarlığın gerektirdiği makro ve mikro ölçekteki tüm kavramları her yönü ile öğrenecekler.
  • Öğrenciler, tasarruf ve birikim yapabilmeyi öğrenecekler.
  • Öğrenciler, borç yönetimi ve ihtiyaç yönetimi yapabilmeyi öğrenecekler.

Rating: 4.75735

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Turan GEZE


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap