Baştan Sona NFT Eğitimi - İhtiyacınız Olan Her Şey




Baştan Sona NFT Eğitimi - İhtiyacınız Olan Her Şey

NFT teknolojisini anlamak, Web3'e ayak uydurmak ve bunlardan gelir elde etmek tahmin edildiği gibi zor değil.

NFT piyasasının uzunca bir zamandır içinde olan ve NFT'lerden gelir sağlayan birisi olarak, bu kursta size başlangıç seviyesinden ileri seviyeye NFT dünyasında ihtiyacınız olan ve bilmeniz gerekenleri kendi tecrübelerim ve farklı dillerden yaptığım araştırmalar ile aktarıyorum. Bu kurs başlangıç seviyesinden ileri düzey NFT eğitimlerine her konuyu içererek gerek NFT'leri yeni öğrenen kişilere, gerekse de hali hazırda NFT piyasasında bulunan kişilere hitap etmektedir.

Bu kursu tamamladığınızda, NFT'leri ve çalışma biçimlerini anlamış olmakla kalmayıp, kullanmanız gereken NFT platformlarını, pazar yerlerini ve al sat yaparken size yardımcı olacak araçları kullanmayı, kendi NFT'lerinizi ya da NFT koleksiyonlarınızı oluşturmayı ve bunları pazarlamayı öğreneceksiniz. Ayrıca NFT dünyasındaki terimleri, farklı para kazanma yöntemlerini ve kar artırmak için uygulamanız gereken stratejileri de sizlere aktaracağım.

Bu kurs içinde anlattıklarım ve kullandığım yöntemler farklı dillerden kendi yaptığım çalışmalar ile kendi tecrübelerimi içerir. Kursta akıcı ve basit bir dil kullandığımdan hem takip etmesi kolay olacak, hem de izlerken bir çırpıda kursu nasıl bitirdiğinizi anlamayacaksınız.

Kurs sürecinde ya da kurs bitiminde bana her türlü soruyu Soru-Cevap bölümünden sorabilirsiniz ve hali hazırda bulunan NFT DAO'muz olan NFT Warriors Discord sunucumuzda katılabilir ve orada ben de dahil olmak üzere NFT dünyasında aktif olan arkadaşlar ile zaman geçirip bilgi birikimlerinizi güçlendirebilir ve ayrıca yaptığım çekilişlere katılıp güzel NFT projelerinden Whitelist kazanabilirsiniz.

Teknoloji hızla gelişiyor ve biz de teknolojiye ayak uydurarak Web3 ve NFT'leri anlamalı ve teknolojik gelişimleri kendi lehimize çevirerek hem geri kalmamalı hem de kendimize gelir sağlamalıyız diye düşünüyorum ve hepinize iyi öğrenmeler diliyorum.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Özellikle Kripto ve NFT piyasaları çok volatil olduğundan yüksek risklidir. Kurs içerisindeki bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ve size kazanç yada satış garantisi vermez. Bu kursta NFT'ler ile ilgili her türlü bilgiyi, NFT oluşturma, satış yapma, platformlara kayıt olma, whitelist alma, mint etme, flip yapma, analiz etme ve haber takip etmenin yanı sıra NFT piyasasının yancı dalları ile nasıl para kazanacağını öğreneceksiniz. Ancak bunların tamamı yetenek, tecrübe, bilgi ve biraz da şans gerektirdiğinden bu kurs size hiçbir şekilde garanti vermez, sadece yol gösterir. NFT ve kripto sektöründeki bütün aktiviteleriniz ile platformlar arası ilişkileriniz tamamen şahsınızın sorumluluğundadır.

NFT al-sat, Koleksiyon oluşturma, Proje takibi, Whitelist ve Mint sonrası flip ve NFT ile diğer yollarla gelir sağlama

Url: View Details

What you will learn
  • NFT'leri, kullanım alanlarını, işlevlerini ve çalışma mantıklarını öğreneceksiniz.
  • Opensea, Magic Eden ve kullanmanız gereken diğer NFT platformlarını ve hangi zamanlarda nasıl davranmanız gerektiğini göreceksiniz.
  • Koleksiyon ve proje takibi yapabileceğiniz detaylı araçları kullanmayı öğreneceksiniz.

Rating: 4.73684

Level: All Levels

Duration: 4 hours

Instructor: Tarık Bilen


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap