Power BI | Sıfırdan İleri Seviye Uyg. Power BI Kursu | 2022




Power BI | Sıfırdan İleri Seviye Uyg. Power BI Kursu | 2022

Veri Analizinde Mükemmel Şeyler Öğrenebilirsiniz.

Önce Power Query ile verilerinizi düzenleyebilir ve analiz edebilir, sonrasında ise verilerinizi Power BI ile görselleştirebilirsiniz. Harika dinamik Dashboard'lar oluşturarak, farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Veriye dayalı iş hayatında, bu kursa kayıt olarak Power BI konularını en basit haliyle öğrenebilirsiniz. Sıfırdan başlayarak en temel bilgilerle öğrenebilir ve ileri seviye veri analiz uzmanı olabilirsiniz. Power BI ile verilerinizi kolayca görselleştirebilirsiniz. Harika KPI tabloları oluşturabilir ve yöneticilerinizle paylaşabilirsiniz.

Tamamen en başından başlayarak anlattığım konuları tane tane ve anlayacağınız şekilde hazırladım ve sizlerin öğrenimine sundum. Kurs ile ilgili konularda her zaman burada ve yanınızdayım.

Sizleri bir seviye ileriye taşıyacak bu kursa kayıt olarak iş hayatında seçilen değil, seçen olabilirsiniz!

Uygulamalı konularda bire bir eğitim alıyor gibi öğrenebilir ve öğrendiklerinizi hemen uygulayabilirsiniz. Gelin birlikte bu harika öğrenme yolculuğuna beraber çıkalım ve öğrenelim.

Bu güne kadar 30 Milyon dakika online eğitim tecrübem ile sizler için tüm tecrübelerimi aktardığım bu eğitimde aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Power BI çok kısa zaman içerisinde tıpkı Excel gibi tüm işletmelerin olmazsa olmazı haline gelecektir. Bu nedenle acilen öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Online ve Offline ortamlarda 100.000 'den fazla kişiye eğitimler verdim. Şimdi sıra sizde! Gelin bu eşsiz öğrenme deneyimini birlikte yaşayalım. Bu kurstaki bilgileri uygulamalı olarak öğrenelim. Ayrıca sürekli kursu güncelleyerek yeni bilgiler ekleyeceğim. Her şeyi sizlerin öğrenimine odaklı olarak, mindfullness bakış açısıyla hazırladım.

2022 | Power BI İle Verilerinizi Analiz Etmeyi ve Görselleştirmeyi Öğrenin. Profesyonel Dinamik Dashboard'lar Oluşturun.

Url: View Details

What you will learn
  • Verileri Bir Kaynaktan Alma ve Düzenleme
  • Verileri Dönüştürme
  • Harika Görselliğe Sahip Power BI Dashboard'ları

Rating: 4.35366

Level: Beginner Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Oğuzhan ÇOLAK


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap