A'dan Z'ye Borsa & Hisse Senedi Eğitimi




A'dan Z'ye Borsa & Hisse Senedi Eğitimi

Merhaba ben Turan! uzun yıllardır 'Borsa İstanbul'da her gün aktif olarak 'Spot' ve 'Kaldıraçlı  işlemler'  yapmaktayım. Şirketler ve Hisse Senedleri ile ilgili her alanda yatırım yapmakta, Spot / Futures işlemlerde trilyonlarca işlem hacmi ve on binlerce farklı senaryoda Hisse Senedi grafiği okuma tecrübesine sahibim. Bunun yanında ülkemizin sosyal, ekonomik ve habersel akışlarıyla borsa dinamiklerinin etkileşimlerine ciddi derecede hakimim.


Kursla İlgili ;


  • Eğitim sayesinde Hisse Senedi Borsalarında  'Teknik & Temel Analiz & Psikoloji Yönetimi'ni kolayca öğreneceksiniz.


  • Eğitim boyunca on binlerce lira harcanılarak edindiğim tecrübelerimi öğrenmiş olacaksınız.


  • Eğitim boyunca sizlere hisse senedi borsasında para kazanmamızı sağlayacak Teknik & Temel Analizi ve Borsada Psikoloji yönetimini mümkün olan en sade en yalın en anlaşılır bir dille anlatacağım.


  • Eğitimin sonuna geldiğinizde benim yıllarca yolunu kat ettiğim tecrübeleri bu eğitimde büyük bir hızla öğrenecek kendinize maddi ve manevi değer katacaksınız. Kimseye bağımlı kalmadan kendi analizlerinizi kendiniz yapabiliyor ve emin şekilde kararlarınızı veriyor olacaksınız.


Kursun Avantajı ve Diğerlerinden Farkı Nedir ?


  • Eğitim içerisindeki bağlantıdan Telegram gurubuma dahil olacaksınız ve o guruptan bana ulaşıp, eğitimde anlamadığınız yerleri ve piyasa ile alakalı sorularınızı 7/24 sorma fırsatı yakalayacak sonsuza kadar komşum olacaksınız.


  • Değişken piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda, bu eğitim sonsuza kadar sürekli güncellenecek ve en yeni bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğim.


Not ;

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden şahsım herhangi bir surette sorumlu değildir.​


Sevgi ve saygılarımla...

-Turan GEZE

''Aslan için hiçbir şey imkânsız değildir.''

Borsa İstanbul & Hisse Senedi Kursu

Url: View Details

What you will learn
  • Teknik ve temel analizi öğreneceksiniz.
  • Trader psikolojisi yönetimini öğreneceksiniz.
  • Hisse senetleri üzerinde testi yapılmış kazançlı indikatöleri kullanmayı öğreneceksiniz.

Rating: 4.62245

Level: All Levels

Duration: 4.5 hours

Instructor: Turan GEZE


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap