NFT'ler Hakkında Her Şey (Başlangıçtan İleri Seviyeye)




NFT'ler Hakkında Her Şey (Başlangıçtan İleri Seviyeye)

NFT dünyasına adım atan kişilerin aklındaki ilk soru, herkes tarafından internetten indirilebilen dijital sanat eserlerinin, nasıl olup da yüzlerce milyon dolara satıldığıdır. Kimi zaman bir .jpg yada .gif dosyasından, kimi zaman ise video ya da ses dosyasından oluşan ve herkesin erişebildiği bu dijital sanat eserleri, günümüz dünyasında birçok kişi için merak konusu haline geldi. Gelişen yeni teknolojiler hayatın her alanında etkisini gösterirken, sanatın üretilme biçimini ve dağıtım şeklini de değiştiriyor. Bu noktada, NFT'ler dijital varlıklara yatırım yapmanın yeni bir yolu olarak giderek daha da popüler hale geliyor.


Bu kurs boyunca, NFT teknolojisine ve dünyasına dair karmaşık görünen kavramları ve bilgileri, dışarıdan NFT dünyasına yeni adım atan birinin dahi anlayabileceği şekilde, en sade ve etkin şekilde öğreneceksiniz. Amacımız; NFT’ler hakkında sıfır deneyiminiz olsa bile, bu NFT kursu ile sizi başlangıçtan ustalığa götürmeyi hedefliyoruz.

Bu kurs ile birlikte, sıfırdan başlayarak NFT teknolojisinin ne olduğunu anlayacak, iyi bir NFT trader’ı olmanızı sağlayacak analiz ve stratejileri öğrenecek, kendi NFT koleksiyonunuzu oluşturacak, NFT alım/satım konusunda gerekli bilgileri edineceksiniz. Eğitim sonunda özel discord kanalımıza katılım hakkı elde edecek ve ilk NFT'nize (eğitim sertifikası) sahip olacaksınız.


Tracker Academy olarak Web3 dünyasında varlığımızı sürdürüyoruz. Uzman ekibimiz ile 2 yılı aşkın süredir NFT sektöründe içerik üretiyor, bültenler yayınlıyor ve topluluğumuzu bu alanda eğitiyoruz. Oluşturduğumuz bu kurs ile NFT dünyasına dair tüm deneyimlerimizi ve bilgi birikimimizi sizinle paylaşacağız.


Kendiniz için bir şeyler yapmanın tam zamanı! Hızla gelişen NFT dünyasına dahil olmak için bilmeniz gereken her şeyi tek bir kursta topluyoruz.

Siz de geleceğinize yatırım yaparak NFT dünyasına adımınızı atmak istiyorsanız şimdi kursumuza kaydolun ve NFT dünyasındaki fırsatları geç olmadan yakalayın!


Sizleri içeride görmek için sabırsızlanıyoruz, derslerde görüşürüz!


NFT dünyasına dahil olmak için bilmeniz gereken her şeyi tek bir kursta topluyoruz.

Url: View Details

What you will learn
  • NFT teknolojisinin temelleri ve geleceği hakkında bilgi sahibi olacaksınız.
  • NFT teknolojisinin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlayacaksınız.
  • NFT dünyasındaki terimlere (floor price, gas fee vb.) hakim olacaksınız.

Rating: 4.73077

Level: All Levels

Duration: 5.5 hours

Instructor: Tracker Academy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap