Microsoft Word : Sıfırdan Uzmanlığa Word Eğitim Seti A-Z™




Microsoft Word : Sıfırdan Uzmanlığa Word Eğitim Seti A-Z™

Mesleğiniz ne olursa olsun Microsoft Word programının sunduğu kolaylıkları ve incelikleri sizlerle bu eğitimle paylaşarak, iş-ofis hayatınızda fark yaratmanızı hedefliyoruz. Elbette herkes CV'sinde Ofis programlarında uzman olduğunu yazar. Ancak bu eğitim sonunda gerçekten Word programının tüm inceliklerini öğreneceğinizin garantisini veriyoruz. Bu eğitim, Microsoft Word konusunda herhangi bir deneyimi olmayanlara en üst seviyeye kadar çıkma imkânı verecektir.

Eğitimde yalnızca Microsoft Word programının komutlarını anlatmakla kalmıyor konu anlatımlarını piyasada karşılaşabileceğiniz sorunları ele alarak aktarıyoruz. Eğitim içeriğinde kullandığımız tüm dökümanları sizlerle paylaşıyor bu sayede interaktif bir öğrenim deneyimi sağlıyoruz.

Eğitimi izlerken Word ile alakalı kafanıza takılan tüm soruları bizlerle paylaşıp anında cevap alabilirsiniz. Bu sayede takıldığınız kısımlarda videoyu tekrar tekrar izleyebilir eğer yine kafanızda soru işareti kalırsa bizimle iletişime geçip kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

Eğitim içeriğini siz değerli kursiyerlerimizden gelen dönütler göze alınarak sürekli güncellenmektedir. Tabi ki değişen piyasa koşullarını yakından takip ediyor programa yeni eklenen özellikleri de eğitimimize hızla ekliyoruz. Bu sayede eğitimi bitirseniz dahi bağlarımızı koparmıyoruz. Eğitimde yapılacak olan tüm güncellemeleri mevcut kursiyerlerimize daima ücretsiz sunuyoruz. Eğitime ömür boyu erişim sağlayabiliyorsunuz.

Hem bireysel hem de kurumsal eğitimlerimizden edindiğimiz tecrübeleri online eğitim tecrübemizle birleştirip siz değerli kursiyerlerimize pürüzsüz bir eğitim sunuyoruz.

Şimdiden tüm öğrenme heveslilere keyifli ve verimli eğitim diliyorum, eğitim içeriğimizde görüşmek üzere.

Microsoft Word eğitim setimizle tüm detayları öğrenin. Word 2013 - Word 2016 - Word 2019 - Office 365

Url: View Details

What you will learn
  • Microsoft Word programını en ince ayrıntılarına kadar öğreneceksiniz
  • İstediğiniz özelliklerde bir Word belgesi hazırlayabileceksiniz.
  • Word becerinizi CV'nize gönül rahatlığıyla ekleyebilecek düzeye geleceksiniz.

Rating: 4.80952

Level: All Levels

Duration: 7 hours

Instructor: Emre Akyüz


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap