3ds Max 2023 ile A'dan Z'ye Modelleme & V-Ray




3ds Max 2023 ile A'dan Z'ye Modelleme & V-Ray

CV'nize bir iyilik yapın: Zamanınızın değerini bilen, sorularınıza hızlı cevap veren eğitmeniniz Mimar/Yazar Emre Timur ile 15 Saatte SketchUp'tan kurtulun!


10 yıl önce unutulmuş sürümü 100 saat anlatan eğitimlerde yolunuzu kaybetmeyin! Heyecanınız yüksekken hemen başlayın! 15 saat sonra SketchUp'tan kurtulmuş, en güncel 3ds Max ile render alıyor olacaksınız.

*Mimarların, Mühendislerin, Tasarımcıların kullandığı pek çok program var ama en özgür, en güçlü ve en yaygın modelleme programı olarak şüphesiz dünya devi Autodesk’in 3ds Max programını gösterebiliriz.

15 Yıllık bir mimar ve 20 yıllık bir 3ds Max kullanıcısı olarak sizlerle tecrübelerimi paylaşmaya hazırım.

Tasarımlarınız eskiz kağıtlarında kalmasın. Sinemada görsel efektlerin gelişmeye başlamasıyla birlikte yaygınlaşan, 32 yıllık bir modelleme, görselleme deneyimine sahip bu dev yazılımı öğrenin.

Metaverse dünyasında tasarımlarınızı sözlü veya yazılı olarak ifade edemezsiniz. Bu sanal gerçekliğe, 3d simülasyon dünyasına bir an önce adım atmalısınız.

Tasarımlarınızı SketchUp, AutoCAD, Revit gibi programlarda modellemeyin. Her programın kendi kullanım alanları vardır.

SketchUp, 3d ile yeni tanışan öğrenciler içindir.

AutoCAD, 2d tasarım ve projelendirme içindir.

Revit, projelendirmede farklı disiplinleri bir araya getiren BIM yazılımıdır.

…ama 3ds Max mimarlıkta, iç mimarlıkta, peyzaj mimarlığında, endüstriyel tasarımda, mühendislikte ve animasyon sanatçılığında rakipsiz bir modelleme/görselleme yazılımıdır. Dünyanın en yaygın 3D modelleme programı olmanın yanında diğer CAD yazılımlarıyla da iş birliği içinde rahatlıkla çalışır.

Yüzlerce projede çalışma sıralamam hep şu oldu: Eskiz, AutoCAD, 3ds Max, Lumion, Photoshop.

Bu eğitimin diğerlerinden en büyük artısı 15 saat gibi kısa bir sürede 3ds Max'i ve dört önemli tasarım programı ile ilişkisini konuşuyor olmamız!


*BU EĞİTİMİN İÇERİĞİ NEDİR?

1. 3ds Max’te A'dan Z'ye modelleme

2. Temel AutoCAD bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi

3. Temel V-Ray bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi

4. Temel Lumion bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi

5. Temel Photoshop bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi

6. Kaliteli bir render’ın sahip olması gerekenler

7. CV ve Portfolyo nasıl hazırlanır?

8. Tasarımcı bilgisayarı nasıl olmalı?

Not: Eğitim boyunca konusu geçen tüm malzemeler, dosyalar, objeler ücretsiz olarak öğrenci ile paylaşılmaktadır.


*Bir mimar, bir yazar, bir eğitmen olarak en büyük ilkem hep çağı, şimdiyi yakalamak oldu. Hep söylediğim gibi, üç yıl önce son kullanım tarihi geçmiş programlar ile vakit kaybetmeyin. Zaman değerli. Gereksiz yere uzatılmış ders süreleri yüzünden şevkiniz kırılmasın. Zamanınızın değerini biliyorum, acelenizin olduğunu da.

Gelin, çağı birlikte yakalayalım.

Bu eğitim için 3ds Max’in 2015 ve üstü bir sürümünün yüklü olduğu bir bilgisayar gerekmektedir. Bu eğitim render ve V-Ray eğitiminin yalnızca temelini içerir. V-Ray eğitimi için diğer kurslarıma göz atınız.

(Bu kurs ileri modelleme kursu değildir ama ileri modelleme için bir altyapı oluşturur. Bur kurstan sonra kendi çalışmalarınızla da dilediğiniz seviyeye gelebilirsiniz.)

***


EĞİTİMLERİMDEN FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN TAVSİYELER:

Şunu belirtmek isterim ki bu eğitimler hiç bilmeyen, az bilen ve çok iyi bilen herkese bir şeyler katabilecek şekilde tasarlandı. O yüzden hiçbir meslek grubu ve tecrübe seviyesi için vakit kaybı olmayacaktır. Bu Udemy sayfam A’dan Z’ye bir Tasarım okulu olsun istedim.


Tasarım ve modellemeyi baştan sona öğrenmek için “A'dan Z'ye AutoCAD Eğitimi” ve “3ds Max ile A'dan Z'ye Modelleme” eğitimlerim var.

Tasarımınız hazır, şimdi “V-Ray'de Gerçekçi Material Hazırlamak” eğitimi ile gerçekçi malzemeler hazırlayın, “3ds Max ve V-Ray'de Doğru Işıklandırma” ve “3ds Max + V-Ray + Photoshop ile İç Mimarlık (2022)” ile V-Ray öğrenerek V-Ray’de gerçekçi render’lar alın.

Belki de endüstriyel tasarım yapıyorsunuz; tasarımlarınızı en iyi biçimde nasıl sunacağınızı öğrenmek istemez misiniz? “3ds Max + V-Ray + Photoshop ile Endüstriyel Tasarım” eğitimime göz atınız…

Zamanınız kısıtlı ise sürat canavarı Lumion ile tanışın; “A'dan Z'ye Lumion Eğitimi” yalnızca Türkçenin değil dünyanın en kapsamlı Lumion eğitimidir.

Evet sevgili Mimarlar, “Mimarlıkta Photoshop” eğitimi ile aldığınız render’ı editleyin.

Yeterli olmadı mı? Lumion uygulama eğitimleri ile Lumion tekniğinizi geliştirin;

Mesela Peyzaj Mimarları “LUMION 'da Mimari Render-UYGULAMA” eğitimime göz atabilir.

Animasyon öğrenmek isteyen içinse üç eğitimim var; “3ds Max + Lumion ile Animasyon Uygulaması (Uçurum Evi)”, “3ds Max + Lumion ile Animasyon Uygulaması (Sahil Evi)” ve “3ds Max + Lumion ile Animasyon- ÜCRETSİZ”

Hazırladığınız animasyonları ham haliyle sunamazsınız. Bir video kurgu programı ile müzik vs ekleyerek etkili bir görsel sunum haline getirebilirsiniz. After Effect içinde kaybolmayın, çok daha basit ve pratik bir program için eğitimim var: “A’dan Z’ye Movavi Video Editor”

Ya da belki de "Lumion'da Gerçekçi Material Hazırlamak" eğitimim ile özellikle malzeme konusuna eğilmek istiyorsunuz...

Dış mekân render geliştirmek isteyen Mimarlar “3ds Max + Lumion + Photoshop ile Kış Sahnesi” eğitimime, “3ds Max + Lumion + Photoshop ile Mimarlık” eğitimime göz atabilir.

Hazırladığınız görseller içinize bir türlü sinmiyorsa problemin ne olduğunu birlikte analiz edebileceğimiz “Mimarlıkta Render” ve “Kaliteli Render Almanın Kuralları” eğitimlerime göz atabilirsiniz. Bakalım sunumlarınızdaki problem neymiş…

İç Mimarlar özellikle “3ds Max + Lumion + Photoshop ile İç Mimarlık” ve "3ds Max + Lumion + Photoshop ile İç Mimarlık (2022)" eğitimlerime göz atmalı. Belki iç mekan için V-Ray dışı bir alternatif arıyorsunuzdur.

Harika, elinizde çalışmalarınız ve tecrübeniz var. Öyleyse artık CV ve Portfolyo hazırlamanın zamanı geldi: "CV ve Portfolyo Nasıl Hazırlanır?"

Gördüğünüz gibi hazırlamış olduğumuz eğitim arşivinde tüm tasarım, modelleme, görselleme problemleri için çözümler ve eğitimler bulunuyor.

3ds Max'in AutoCAD, V-Ray, Lumion ve Photoshop ile birlikte kullanımı

Url: View Details

What you will learn
  • 3ds Max 2023'te bulunan tüm gerekli modelleme araçlarının kullanımı
  • Temel AutoCAD bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi
  • Temel V-Ray bilgisi ve 3ds Max ile ilişkisi

Rating: 4.64011

Level: Beginner Level

Duration: 14 hours

Instructor: Emre Timur


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap