Yeni Başlayanlar İçin Baştan Sona Zbrush Kursu




Yeni Başlayanlar İçin Baştan Sona Zbrush Kursu

Daha önce Zbrush öğrenmeyi deneyen ancak Zbrush arayüzünü ve sürecini karmaşık bulan biri misiniz? Her zaman yeni başlayanlar için hazırlanmış ve pratik projelerle öğreten bir kurs istediniz. Eğer durum buysa şu an doğru yerdesiniz.

Adım Ali Kaan, 3D Sanatçısıyım ve sektörde 4-5 yıllık deneyime sahibim. Şu anda kendi oyunum için modeller tasarlıyorum ve aynı zamanda yurtdışına FreeLance olarak iş yapıyorum.

Bu kursun sonunda, Zbrush korkunuz ortadan kalkacak ve Zbrush'ı kolaylıkla kullanabilecek ve çarpıcı stilize karakterler yaratabileceksiniz.

Kursa, çeşitli alıştırmaları ve araçları ele alarak size Zbrush'ın temellerini öğreterek başlayacağım. Ardından, alıştırma olarak 3 adet meyve projemiz olacak ve elimiz iyice alıştıktan sonra hayalimizde canlandırdığımız karakteri artık ekrana dökmeye başlayacağız. Ardından elimizdeki tüm araçları kullanarak Zbrush'ın içindeki karakterin her parçasını şekillendireceğiz ve ekstra brushlarımızla bu karakterin yüzüne realistic bir görüntü için gözenekler ve kırışıklıklar ekleyeceğiz ardından modelimize saç yapmak için maskeleme tekniğimizi kullanıp FiberMesh kısmını göreceğiz ve böylece sizde realistic bir model çiziminin nasıl olduğunu öğreneceksiniz.

Bu kursu, Zbrush'ın karmaşık bir yazılım olduğunu düşünen, çok çeşitli projeler için Zbrush'ı öğrenmek isteyen, başlangıç ​​seviyesindeki öğrenciler için ve hayran olduğunuz bir oyunun ya da animasyon filminin karakterlerinin nasıl tasarlandığını merak edenler için hazırladım.

Şimdi kaydolun ve Zbrush'ı daha önce hiç olmadığı gibi kullanmaya başlayın

Oyun ve Animasyon sektöründe çalışmak isteyenler için sizi İleri seviyeye taşıyacak Zbrush programını öğrenin.

Url: View Details

What you will learn
  • Zbrush arayüzünde rahatça gezebilceksiniz.
  • Organik ya da İnorganik modelleri tasarlayabilmek için gerekli olan bütün brushları öğreneceksiniz
  • Dynamesh ile çalışmanın mantığını öğreneceksiniz

Rating: 4.65

Level: Beginner Level

Duration: 4.5 hours

Instructor: Merge Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap