Astral Alem ve Astral Beden Çalışmaları




Astral Alem ve Astral Beden Çalışmaları

Astral Alem ve Astral fenomenler çalışması sizlere astral ışığın doğasını tanıtacaktır. Bunu yaparken çevirisini yaptığım Arthur E. Powell'in kitabından ve diğer teosofik kaynaklardan faydalanacağız. Kitap Hermes Yayınları tarafından basılmıştır ve kurs süresince baş ucu kitabı niteliğindedir. Arthur E. Powell'ın Astral Beden kitabından önce Eterik Beden kitabı bu konuda derinleşmek isteyenlerin ilk başlayacağı kitaptır. Hem teosofik alt yapıyı sağlar hem de insanın çok boyutlu dünyasıyla sizleri tanıştırır.


Kendini bilme yolundaki öğrenciler ve araştırmacılar olarak astral dünyaya olan ilginin giderek arttığını hepimiz fark ediyoruz.  Astral fenomenleri anlamak, astral dünyanın koşullarını, maddesini ve nasıl şekillendiğini anlamak bizler için hayati öneme sahip olduğundan dolayı böyle bir çalışmayı araştırmacılara, meraklı olanlara ve yolda ilerleyenler için hazırlamak istedim. İnsanın hedefi, astral dünyanın efendisi olup ateşin olduğu dünyaya yükselmektir. İsa’nın suyun üzerinde yürümesi, Musa’nın denizi ikiye yarıp ve karşı kıyıya çıkması gibi. Biz de, suyumuzun üzerinde yürümeliyiz. Astral Alem, su ile sembolize edebilir ve bizleri şartlandıran en önemli şeylerden birisi de şu anda duygularımızdır.


Kursumuz on bölümden oluşmaktadır ve astral alemin temel başlıklarına değinmektedir. İlk öğreneceğimiz şey, astral bedenin ne olduğu ve neden şu anda astral bedeni çalıştığımızdır. Sonra onun doğasını, renklerini, çakralarını öğrenip astral düzlemdeki insanları, insan dışı varlıkları öğreneceğiz. Daha sonra ölüm ve doğumu konuşup kursumuzu bitireceğiz.


Astral ışığın popüler bir konusu olan Astral Seyahat kursumuzda üzerinde durulacak bir konudur. Ancak yoldaki samimi öğrenci seyahat etmeyi, fenomen yaşamayı değil, kendini geliştirmeyi ve insanlığa hizmeti hedefler.


Kursu tamamlayanlar üç ay boyunca Işığın Mücevherleri grubunun çalışmalarına ücretsiz olarak katılma hakkı elde edeceklerdir. Işığın Mücevherleri grubu Teosofiyi, Agni Yogayı ve Raja Yogayı kısacası Eskimeyen Bilgeliği takip etmektedir.


Astral Alemi anlamak gelişim yolculuğunda ilerleyenler için çok önemli bir adımdır ve bu adımı birlikte atmaya sizleri davet ediyorum.


Kursumuzda görüşmek üzere.

Avni Onur Sevinç

Astral Bedeni ve Astral Fenomenleri teosofik bilgiler ışığında çalışıyoruz.

Url: View Details

What you will learn
  • Teozofik Açılardan Astral Beden ve Astral Fenomenleri tanımak, günlük hayattaki karşılıklarını öğrenmek.
  • Astral ışığı keşfetmek ve astral ışığın yapısını anlamak. Astralde hangi seviyede olduğumuzu fark etmek ve bununla ilgili çalışmalar yapmak.
  • Düşük astral ışıktan korunmanın yollarını öğrenmek ve pratik uygulamalar yapmak.

Rating: 4.65

Level: All Levels

Duration: 5 hours

Instructor: Avni Onur Sevinç


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap