Autodesk Maya ile 3D Modelleme, Yüz ve Vücut Animasyonu




Autodesk Maya ile 3D Modelleme, Yüz ve Vücut Animasyonu

Bu eğitim ile daha önce 3D modelleme ile hiç ilgilenmemiş kişiler inorganik ve organik modelleri artık tasarlayabilcek. Tasarladıktan sonra bir modelin Uv'sinin nasıl açıldığını görüp kendi tasarladığınız modelin Uv'sini rahatlıkla açabileceksiniz ve bu sayede modelinizi daha güzel renklendirebileceksiniz. Aynı zamanda modelinize uygun ışıklandırma biçimlerini görüp ışık ayarlarını haritanıza göre oluşturabilecek ve render ayarlarınızı dilediğiniz gibi ayarlayıp realistic görüntüler alabileceksiniz ve en önemlisi modelinizi nasıl rigleyebilceğinizi anime edeceğinizi ve dudak, burun, kaş hareketlerinin yanı sıra modelinize dilediğiniz duygusal pozları verebileceksiniz. Eğitimi beğenirseniz lütfen puanlayıp yorum bırakın ve eğer bana eksik olduğum yönleri söylerseniz diğer oluşturacağım eğitim videolarında eksik yönlerimi kapatmama yardımcı olursunuz.


Bu eğitim seti sıfırdan başlanlar için idealdir. Kendi animasyon videonuzu ya da kendi video oyununuzu üretmek için modeller tasarlamak istiyorsanız bu eğitim seti tam sizlere göre kolay bir anlatımı olup bir modeli tasarlarken nelere ihtiyacınız varsa bu eğitim içersinde sizlere sunulmuştur.  Bu eğitim setinden sonra sizinde göstereceğiniz azim ve sabırla beraber profesyonel iş hayatına atılabilir ya da ek gelir oluşturmak için uygun olduğunuz vakitlerde dışardan iş yapabilirsiniz.


Diğer 3D programları da öğrenmek istiyorsanız bu programı öğrendikten sonra kolayca diğer programları kavrayabilirsiniz. Şu an güncel olarak Substance Painter eğitim videosunu çekmekteyim bir modeli nasıl realistic şekilde boyayacğınızı merak ediyorsanız bu eğitim setini bitirdikten sonra diğer eğitim setine de göz atabilirsiniz. Substance eğitim videosunu çekerken bu eğitim setini de güncel tutacağım.

Maya ile Modelleme ve Animasyon

Url: View Details

What you will learn
  • 3D model tasarlayabilmeyi
  • Rigging ve Animayon yapmayı
  • Bir modelin UV'sini açmayı

Rating: 4.45

Level: Beginner Level

Duration: 8 hours

Instructor: Merge Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap