Elmas-Altın-Gümüş Mor Alev Eğitimi




Elmas-Altın-Gümüş Mor Alev Eğitimi

Mor alev, 7. enerjinin bir alt enerjisidir ve ateş tabanlı bir enerjidir ve insanlığa spiritüel yoldan hizmet etmek isteyenler için vardır. Tekâmül yolunda kişinin törpülemesi ve aşması gereken negatif yönleri geride bırakmalarına yardımcı olabilecek bir şifa enerjisidir.

Mor ışığın yüksek frekansına karşılık gelir ve açık ruhsal görüşe sahip olanlar onu güzel bir mor aura veya alev olarak görmüşlerdir. Sevginin, merhametin, adaletin, özgürlüğün ve dönüşümün birleşik ruhsal enerjisidir


İnsandaki negatif düşünce ve duyguları olumlu hale dönüştüren Mor Alev Enerjisi oldukça güçlü ve dönüştürücü bir enerjidir. Bilinçaltının olumsuz kalıplarına inerek onları olumlu bir şekilde dönüştürür ve kişinin enerjisini yükseltir.

Tüm negatif duygu, düşünce ve hislerimizi yakıp kül etmek ve pozitife dönüştürmek için GMA enerjisi çağırılır. Ateş, kadim zamanlardan beri her zaman değiştirici ve dönüştürücü bir enerji olmuştur.


Alev; lavanta, leylak, en koyu menekşe renklerini içerir ve düşük titreşimleri dönüştürür, çözer ve uzaklaştırır



Mor Alev’inin Kullanım Yerleri

1) Çakraları şifalandırmak1) İlişkileri şifalandırmak

2) Bilinçteki ve bilinçaltındaki tüm olumsuz kalıpları arındırmak

3) Korku ve kaygılardan arınmak (güvensizlik korkusu, değersizlik korkusu, sevilmeme korkusu, terk edilme korkusu, parasızlık korkusu…)

4) Karmaları şifalandırmak

5) Olumsuz olayları şifalandırmak (Eşle olan sorunlar vb)

6) Mekanı temizlemek

7) Enerjinizi yükseltmek ve ruhsal olarak korunmak

8) İlişkileri şifalandırmak


Mor Alevi kullandığınızda ne olur?

Kalplerimizin her atışıyla, Yüksek Kaynağımızdan bize enerji akıyor. Her an, onu olumluya mı yoksa olumsuza mı çevireceğimize karar veriyoruz.  Çember yasasına, karma yasasına göre, o enerji bize geri dönecektir.

Enerji seçimlerimiz bize geri dönerek aynısından daha fazlasını hayatımıza getirir. Bir nimet olarak gelir, daha iyisini yapmayı öğrenmemiz için ders olarak gelir ve işleri düzeltmemiz için bir fırsat olarak gelir. Olumsuz seçimler kendimizde, hücrelerimizde, psikolojimizde negatif enerjinin birikmesine neden olur ve sınırlamalarımızı yaratır. Birçoğu bu enerjiye negatif karma diyor.

Bu, topluluklarda, ülkelerde ve dünyada grup düzeyinde de olur. Bu grup karması kaderimizi etkiler. Mor alev üzerindeki görselleştirme, onaylama ve meditasyon bu negatif enerjiyi tüketir ve onu pozitif enerjiye dönüştürür. Kendimizi ve dünyayı dönüştürmek için mor alevle çalışabiliriz.

Enerjiyi serbest bırakabiliriz!

Simyanın alevi Mor Alev ile kendinizi dönüştürün !

Url: View Details

What you will learn
  • Mor Alev (Pırlanta/Elmas/Gümüş/Altın) Master Eğitimi
  • Enerjinin anlamını ve enerji kullanıcısı olmanın anlamını keşfedecek ve şifa ile kendinize ve bütüne katkıda bulunacaksınız.
  • Silsile/İnisiye sistemi nedir bunu öğrenecek, dilerseniz uzmanlaştıktan sonra siz de sevdiklerinizi uyumlayabileceksiniz.

Rating: 3.875

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Emre Kuratmer


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap