bazele nutritiei




bazele nutritiei

Ştiu cum e să fi la început de drum şi să nu primeşti ajutor de nici unde, cauţi pe google şi găseşti o grămadă de informații împrăștiate. Apelezi la diferite persoane din domeniu şi nu îţi răspund măcar la o întrebare simplă..ÎI foarte demotivant!

Eu când eram la început citeam tot ce se poate de pe google, mă uitam la toate video-urile de pe Youtube în timpul orelor la şcoală…Mergeam la sală după masă şi puneam în practică ce am văzut…Ani de zile am ţinut-o aşa că să descopăr ce merge şi ce nu. Dar nu mai trebuie să treci prin asta acum! Pentru că am creat acest curs foarte valoros care te va învăţa toate informaţiIle de bază când vine vorba de nutriţie.

Dacă vrei să ai cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt, fără să pierzi bani, energie sau timp..Ai nevoie de acest curs!

La fel cum o casă impresionantă are nevoie de o fundaţie pe măsură ca să reziste, la fel ai şi tu nevoie de o bază când vine vorba de nutriţie….Fără aceste informaţi de bază nu vei putea slăbi eficient sau să creşti în masă musculară.


În concluzie, sunt sigur că vei găsi valoare în acest curs!

Toate cele bune!

Tot ce ai nevoie pentru o nutritie sanatoasa

Url: View Details

What you will learn
  • ce sunt caloriile
  • cum iti calculezi caloriile
  • ce sunt macronutrientii

Rating: 4.1

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Cîmpian Gabriel


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap