Sıfırdan Teknik Analiz Öğrenin




Sıfırdan Teknik Analiz Öğrenin

Bu eğitimde teknik analiz bilginizi 0'dan en yüksek seviyeye taşıyacaksınız. Piyasanın hangi bölgede güçlendiğini indikatörler sayesinde görecek ve bunu doğrulamak için ortalamalar kullanarak işlem açıp başarılı bir şekilde alım-satım yapabileceksiniz. Ortalamalar bizim göz bebeğimiz ortalamalar sayesinde piyasalarda oluşan fake hareketlere kanmayıp hemen alım yapmayacağız o yüzden ortalamalar adlı dersi çok dikkatli bir şekilde dinlemenizi tavsiye ediyorum.Trend katlama yöntemiyle aldığınız kripto para veya hisseleri en yüksek noktasında satabileceksiniz. Teknik analizde genel olarak yapılan ve yapılmış hataları görerek işlem açtığınızda hata yapma oranınızı en alt seviyeye indirgeyeceksiniz. İçerik 6 bölümden oluştuğu için bu 6 bölümü de bitirdikten sonra işlem açmamız ,yatırım yapmamız çok doğru olacaktır. Özellikle 6.bölümü bitirmeden asla işlem açmamanızı öneririm.Hepinize başarılar ve bol kazançlar dilerim.

1.Bölüm:Tradingview Kullanımı

2.Bölüm:Destek,Direnç,Yatay Destek,Yatay Direnç.Trend Kanalı Oluşturma ve Trend Katlama Olayı

3.Bölüm:Ortalamalar ve Formasyonlar(Alçalan Takoz Formasyonu,Yükselen Takoz Formasyonu ,Omuz Baş Omuz Formasyonu,Ters Omuz Baş Omuz Formasyonu,İkili Tepe Formasyonu,İkili Dip Formasyonu ,Bayrak Formasyonu,Çanak Formasyonu,Üçgen Formasyonu)

4.Bölüm:İndikatörler(MACD,RSI,Bollinger Bantları,Ichımoku Bulutu,Parabolik Sar ve Bunların Beraber Kullanımı)

5.Bölüm:Doğru Bilinen Yanlışlar(Özellikle RSI hakkında) ve Borsa Sürecinde Yaptığım Hatalar

6.Bölüm:Genel Tekrar Ayrca Ortalamalar,İndikatörler,Destek ve Direnç Çizerek Grafik Yorumlama

Bu Kurs Kimler İçin Uygun

-Sıfırdan teknik analiz öğrenmek isteyenler

-Aldığım kripto parayı veya hisseyi en alt noktadan alıp en üst noktadan satmak istiyorum diyenler

-Piyasada balinaların veya piyasa yapıcıların nerelerde acemi yatırımcının elinden coin veya hisse topladığını merak edenler

-Piyada oluşan fake hareketleri anlayıp düzeltme düşüşlerini anlamak isteyenler





Bu Eğitimde Alıcıların Güçlendiği Yerleri Görerek En Dip Seviyelerde Alıp En Yüksek Seviyelerde Satacaksınız

Url: View Details

What you will learn
  • Aldığı kripto para veya hisseleri teknik analize göre tam direnç noktasında yani en yüksek fiyatta satmayı öğreneceksiniz.
  • RSI,MACD gibi indikatörlerde doğru bilinen yanlışları öğrenip bu indikatörleri kullanmayı tam anlamıyla öğreneceksiniz.
  • Kripto para piyasasında piyasa yapıcıların yani balinaların nerelerde kripto paralarını adım adım sattlıklarını görüp tepe noktada satış yapabileceksiniz.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 7 hours

Instructor: Süleyman Burak Maraş


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap