Yurdışı ve İhracat Müşterisi Bulmanın Yolları




Yurdışı ve İhracat Müşterisi Bulmanın Yolları

Firmalar için müşteri, hayat demektir ve siz müşteri bulma konusunda ne kadar iyi iş çıkarırsanız firmalar için de o kadar değerli olursunuz, iyi kazanırsınız ve kendi girişiminizde de çok başarılı olursunuz.Rekabet koşullarının giderek zorlaştığı günümüzde, şirketler gelişimlerini hızlandırmak için ihracata yöneliyor. Verimli bir ihracat kanalı yaratmak içinse pazar araştırması olmazsa olmaz. Pazar araştırması yurt dışına açılmak isteyen her firmanın gündeminde olan ve stratejik olarak yönetilmesi gereken bir süreç. Bu ders, yeni pazarlarda büyüme hedefinde olan kurumların sahip olması gereken kritik başarı faktörlerini ve karşılaştığı zorluklarla baş etme yöntemlerini keşfetmek isteyenler için geliştirildi.

İhracat yapabilmenin temel şartı satış yapabilmektir. Yurtdışı müşteri bulmak ve ihracatta sürekliliği sağlamak tesadüflere bağlı değildir, etkili, sürekli ve ölçülebilir bir yurtdışı pazarlama stratejisi oluşturmanız gerekir. Son on yıldır, uluslararası pazarlama, ihracat ve ithalat satış geliştirme çalışmaları ciddi oranda dijital platformlara kaydı. Pandemi süreciyle e-pazarlama, ihracatçılar için en önemli satış ve pazarlama kanalı oldu. Şirketlere tavsiyemiz, dijital dönüşüm, web sitesi ve sosyal medya yönetimi, e-reklam ve pazarlama stratejileri kapsamında, profesyonel e-pazarlama ve e-reklam şirketleri ile çalışmaları en azından temel bir iskelet oluşturmak için destek almalarıdır. Diğer yandan konvansiyonel ihracat geliştirme çalışmalarını da ihmal edilmemelidir.

Bu kursumuzda Hedef pazar stratejilerini doğru belirmek üzere ihracata hazırlık aşamaları ve dinamiklerinden başlayarak, yurt dışı pazarlarda müşteri bulma yöntemleri ve uluslararası müşterilerin beklentileri hakkında bilgi sahibi olacak, markanızın büyüme hedefiyle doğru orantıları stratejiler geliştirmek üzere yönetimsel beceriler kazanacaksınız.

Tecrübe Edilmiş ve Onaylanmış İhracat Müşteri Bulmanın Tüm Yol ve Yöntemleri

Url: View Details

What you will learn
  • Yurtdışı Satış Stratejisi Nasıl Yapılır
  • İhracat Nedir?
  • Yurtdışı Müşteri Bulma Yolları Nelerdir?

Rating: 4.72917

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Köksal Aykol


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap