Dijital Pazarlama Tasarım Kursu A-Z™ | 70 Proje 1 Arada!




Dijital Pazarlama Tasarım Kursu A-Z™ | 70 Proje 1 Arada!

Canva, küçük işletmelerin profesyonel tasarımlar oluşturmasını kolaylaştıran ücretsiz bir tasarım yazılımıdır. Bu yazılım, birçok girişimcinin tasarımcı kiralamak zorunda kalmadan kendi broşürlerini ve diğer pazarlama materyallerini oluşturmasına yardımcı oldu.

Bu, tasarımda paradan ve zamandan tasarruf etmek isteyen ancak yine de profesyonel görünümlü bir tasarım isteyen kişiler için harika bir seçenektir.

Canva, sosyal medya grafikleri, web grafikleri, infografikler ve daha fazlasını oluşturabileceğiniz bir web sitesidir. Site, birçok farklı tasarım türü için önceden hazırlanmış şablonlara sahiptir, böylece herhangi bir tasarım deneyimine ihtiyaç duymadan iyi görünen bir şey yapabilirsiniz.

Site, tasarımlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz kaynakların yanı sıra daha fazla seçenek istiyorsanız veya belirli bir tasarım türü arıyorsanız ücretli kaynaklara sahiptir. Bir tasarım yapmaya nasıl başlayacağınızdan veya hangi araçları kullanacağınızdan emin değilseniz, bu harika. Ayrıca, web sitesinde size Canva ile nasıl farklı şeyler yapabileceğinizi öğreten ve harika tasarımlar sergileyen bazı harika eğiticiler de var!

Canva kullanmanın büyük bir avantajı, kullanımının kolay ve hızlı olmasıdır.

Canva ile neler yapılabilir

  • Dijital görsel, animasyon ve videoları hazırlayabilirsiniz

  • Trendyol, Amazon, Sahibinden gibi siteler için tasarımları dakikalar içinde yapabilirsiniz

  • Mağaza sahileri kendi ürün fotoğraflarını acemi olasalar bile hazırlayabilir

  • Kaliteli tasarım satışları artırır. Ürün satışlarını arttırmak isteyen mağaza sahipleri

  • Kaliteli tasarım dikkat çeker. Google’da, YouTube’da daha fazla tıklanmak isteyenler için

  • Markanızın logosunu acemi olsanız bile ücretsiz şekilde hazırlayabilirsiniz

  • Google Ads, Instagram, Facebook reklamlarını hazırlayabilirsiniz

  • Dergi, broşür, afiş, sunum benzeri materyalleri ekip olmadan hazırlayabilirsiniz

  • Sosyal medya Instagram hikaye, reels, TikTok, YouTube küçük resim için video ve animasyon hazırlayabilirsiniz

  • İş arıyorsanız ve kaliteli CV hazırlamak isterseniz dakikalar içinde oluşturabilirsiniz

Canva ile internetten nasıl para kazanırsın

Canva ile evden para kazanmak mümkün. Bir çok şirketin tasarıma ihtiyacı oluyor. Ayrıca sosyal medya yönetimi yaptırmak isteyen markaların sayısı artmaktadır. Canva ile tek başınıza bile bir ekibe ihtiyacınız olmadan hizmet verebilirsiniz. Ayrıca freelance olarak çalışabilir ve evden online para kazanabilirsiniz. Kapsamlı canva eğitim seti adım adım internetten para kazanma yöntemleri de anlatılmıştır.

Canva CV hazırlama

Canva'nın ücretsiz CV şablonuyla, herhangi bir tasarım becerisine sahip olmadan profesyonel görünümlü bir CV oluşturabilirsiniz. Sadece bir şablon seçin, kişisel bilgilerinizi ekleyin, gerisini Canva halletsin.

Canva Pro kullanımı

Canva Pro, profesyonel tasarım için kullanılabilecek güçlü ve kullanımı kolay bir araçtır. Hem tasarımcılar hem de tasarımcı olmayanlar tarafından kullanılır.

Canva Pro, grafik tasarımı daha kolay ve erişilebilir hale getirmek için tasarlanmış bir tasarım yazılımıdır. Hem profesyoneller hem de amatörler için tasarlanmıştır, bu nedenle grafik tasarım konusunda eğitimli veya deneyimli olmayan kişiler tarafından kullanılabilir.

Her türden grafik oluşturmak için bir dizi şablon, yazı tipi, resim ve düzen sağlayan çevrimiçi bir yazılımdır. Ayrıca Unsplash'tan ücretsiz stok görseller, Google Fonts'tan ücretsiz fontlar ve bilgisayarınızdan kendi görsellerinizi yükleme olanağı sunar.

Canva ile logo hazırlama

İnsanların bir işletmeyi ziyaret ettiklerinde gördükleri ilk şey bir logodur. Kolay anlaşılır olması ve izleyicinin dikkatini çekmesi önemlidir.

Kendi logonuzu oluşturmak genellikle birkaç dakikadan fazla sürer. Canva ile, sürükle ve bırak arayüzü ile birkaç dakika içinde kendi logonuzu oluşturabilirsiniz.

Canva, ücretsiz olarak sağlanan bir şablon kitaplığına sahiptir ve ayrıca kullanmak üzere kendi resimlerinizi de yükleyebilirsiniz. Logonuzun herhangi bir işletme veya şirket için yeterince profesyonel olmasına rağmen öne çıkmasını sağlamak için farklı yazı tipleri ve renkler arasından seçim yapabilirsiniz.

Canva ile afiş hazırlama

Canva, kullanıcılara afiş, poster, sunum ve daha fazlasını oluşturma imkanı sağlayan web tabanlı bir tasarım aracıdır. Kullanımı ücretsizdir ve her türlü tasarım projesi için çeşitli şablonlara sahiptir.

Arayüz sezgisel ve kullanımı kolaydır. Kullanıcılar, görüntüleri şablona sürükleyip bırakabilir ve istedikleri şekilde özelleştirebilir. Ayrıca kendi resimlerini yükleyebilir veya sıfırdan kendi grafiklerini oluşturabilirler.

Canva ile sunum hazırlama

Canva, sunumlar, infografikler ve diğer grafik tasarım türlerini oluşturmanıza olanak tanıyan bir web sitesidir. Kullanıcının seçebileceği çeşitli şablonlar sunar.

Canva ile video hazırlama

Bir video, kitlenize başka hiçbir medyanın yapamayacağı şekilde bir hikaye anlatmanıza yardımcı olabilir. Videolar sadece bir pazarlama aracı değil, izleyicilerin dikkatini çeken, dönüşüm oranlarını ve marka bilinirliğini artıran bir hikaye anlatımı platformudur.

Canva, posterler, el ilanları, kartvizitler ve sosyal medya grafikleri gibi çeşitli medya türleri oluşturmaya yardımcı olan çevrimiçi bir grafik tasarım yaratıcısıdır. Kısa süre önce, herkesin telefonundaki fotoğraf veya görüntüleri kullanarak video oluşturmasını ve daha uygun videolar için profesyonel düzenleme yazılımını kolaylaştıran bir video oluşturma uygulaması yayınladı.

Canva ile video yapmak, hikayenizi canlandırmanın ve web sitenizdeki veya sosyal medya sayfalarındaki dönüşüm oranlarını artırmanın harika bir yoludur.

Canva ile dergi hazırlama

Bir dergi oluşturmak göründüğü kadar kolay değildir. Dergiyi planlamanız ve hazırlamanız, çekici bir kapak sayfası oluşturmanız, makaleleri ayarlamanız vb. Bu yüzden seçebileceğimiz çok sayıda dergi hazırlama programı var.

Dergi tasarımları derginin başarısının önemli bir parçasıdır. Dergi tasarımı, dergide yayınlanacak içeriğin bir temsilidir. İyi bir tasarım bir dergiyi yapabilir veya bozabilir ve okuyucu kitlesi üzerinde bir etkisi olacaktır. Profesyonel görünümlü bir dergi tasarlamak kolay değildir, ancak Canva ile yapılabilir.

Canva, her türden farklı dergi için şablonlar sunan ve uygun fiyata profesyonel tasarımlar oluşturmanıza yardımcı olan çevrimiçi bir tasarım aracıdır.

Bunların en popülerleri Canva ve Adobe InDesign'dır. Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var, bu makalede tartışacağım. En önemli fark, Adobe InDesign'ın baskı amacıyla kullanılabilmesi, Canva'nın ise yalnızca bir çevrimiçi dijital görüntü düzenleyici olmasıdır.

Canva, son derece kullanıcı dostu ve erişilebilir bir tasarım aracıdır. Dergiler de dahil olmak üzere temelde her türlü tasarım projesi için şablonlara sahiptir. Şablonlar özelleştirilebilir, böylece mükemmel dergi tasarımı oluşturmak için kullanılabilirler.

Canva ekibi, tasarımlarınızı güzel baskıya hazır formatlarda (PDF dahil) yayınlamayı kolaylaştıran "Dergi" adlı yeni bir özelliği de kısa süre önce yayınladı. Hatta tasarımlarınıza başka kaynaklardan metin ve görseller ekleyebilirsiniz.

Canva ile broşür hazırlama

Canva, broşürleriniz, sunumlarınız, posterleriniz ve daha fazlası için profesyonel ve güzel tasarımlar oluşturmanıza olanak tanıyan çok sezgisel bir arayüze sahiptir.

Canva ile para kazanma

İnternetten para kazanmanın harika bir yoludur. Kendi şablonlarınızı üretip ister Türkiye isterseniz de yurt dışına satış yapabilir ve döviz kazanabilirsiniz. Upwork, Fiverr gibi sitelerde her gün Canva kullanıcıları kendi tasarımlarını hazırlamakta ve satmaktadır. Eğitim içinde bu sitelerden kapsamlı olarak nasıl para kazanabilirsiniz konularına da yer verilmiştir. Aynı zamanda blogcular, grafik tasarımcılar ve işletme sahipleri için mükemmel bir araçtır.


Afgan Rasulov neden sizin için doğru öğretmen?

Acunmedya Akademi’de hem uzman eğitmen, hem de satış direktörü olarak görev almıştır. YouTube’da 297.000’den fazla, Udemy’de 60.000’den fazla mutlu öğrencisi bulunmaktadır. Eğitim videolarında sevecen tavrı, güleryüz, akıcı konuşma tarzı ve son olarak heyecanı ile dikkat çekmektedir. Evet Afgan Rasulov’un heyecanı siz videolarını izlerken videonun sonuna kadar sıkılmadan izlemenize yardımcı oluyor. Diğer eğitimlerini de kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Alanında uzman bir isim ve işini hakkını vererek yapıyor - Ruhi Çenet

Ben de bir Afgan Rasulov hayranıyım - Doğan Kabak

Afgan Rasulov’un size sözü

Video içeriği öğretme ve geliştirme konusunda 7 seneden fazla deneyimim var. Acunmedya Akademi gibi büyük kurumlardan, milyonlarca takipçisi olan fenomenlerle çalıştım. Kursun her adımında size rehberlik etmek için burada olacağım. Bu kurs ile dijital pazarlama tasarım konusunu öğrenceksiniz. Dijital dünyada tasarımı bilmemek acı veririci bir deneyim. Çünkü tasarım ürün satışlarını, Instagram'da takipçi, YouTube'da abone arttırır. Gerçek hayattan örnekler ile teori değil uygulamalı bir eğitim sizi bekliyor.


En son tasarım teknikleri konusunda ilk elden deneyime sahip ve Türkiye’nin en iyi eğitimcilerinden, sektörde çalışan bir profesyonelden öğrenin.

Devam et ve kayıt düğmesine tıkla ve Afgan Rasulov deneyiminin tadını çıkar.

Platformun “en kapsamlı” dijital içerik, yayıncılık ve tasarım eğitimidir. Dijital pazarlama tasarım uzmanı olacaksınız.

Url: View Details

What you will learn
  • Profesyonel sosyal medya gönderileri oluşturacağınızı öğrenin.
  • Sosyal medya tasarım freelance çalışmanıza olanak tanır.
  • Profesyonel ürün görselleri oluşturmayı öğreneceksiniz.

Rating: 4.57143

Level: All Levels

Duration: 6 hours

Instructor: Afgan Rasulov


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap