Sıfırdan İleriye 2D-3D Örnek Çizimler | NX-Catia-Solidworks




Sıfırdan İleriye 2D-3D Örnek Çizimler | NX-Catia-Solidworks

Ürün modelleme eğitimini kalıp tasarım mühendislerinden öğrenmeye hazır mısınız? Tüm tasarım ve imalat tecrübelerimizi sizinle paylaşacağımız sıfırdan ürün modelleme eğitim setinde göreceğiniz ileri seviye 3D modelleme teknikleri ile piyasada rahatlıkla fark yaratabileceksiniz! Eğitmenler olarak Otomotiv ve Beyaz Eşya sektörleri için Catia V5 ve NX programlarını uzun yıllar plastik enjeksiyon ve sac metal kalıp tasarımlarında kullandık ve bu bilgi birikimlerimizi şimdi sizinle paylaşmaya hazırız! Bu eğitimimizde teknik resimler üzerinden 2D ve 3D ürün tasarımlarının nasıl yapıldığını öğreneceksiniz. Ayrıca Catia V5, NX, Solidworks ve Autocad gibi programların nasıl kullanıldığını da yine bu eğitimde görüyor olacaksınız. Eğitimimiz gelen istekler doğrultusunda her zaman güncel tutulmaya da çalışılacaktır. Aynı zamanda da tüm sorularınızı eğitimi izlerken anında sorabilirsiniz ve 24 saat içerisinde sorularınıza yanıt almış olacaksınız! Eğer ürün tasarımları ile ilgiliyseniz ve aynı zamanda da Otomotiv, Havacılık veya Savunma Sanayi gibi önemli sektörlere ilgi duyuyorsanız bu ürün modelleme eğitimi tam size göre bir eğitim olacaktır. Herkese şimdiden iyi bir eğitim geçirmesi dileğiyle, eğitimde başarılar dileriz.

NX, Alman teknoloji şirketi olan Siemens tarafından geliştirilen ileri seviye bir bilgisayar destekli tasarım (CAD) programıdır. Eski adıyla Unigraphics olarak bilinir. NX, Catia V5 programı ile birlikte en iyi tasarım programlarındandır.

Catia V5, Fransız havacılık şirketi Dassault Aviation'a ait olan Dassault Systemes tarafından geliştirilen ileri seviye bir CAD (Computer Aided Design), yani bilgisayar destekli tasarım programıdır. İçerisinde birçok sektöre hitap eden modüllerin bulunması, Catia V5 programının birinci tercih edilme sebebidir. Ülkemizde Otomotiv, Havacılık ve Savunma Sanayi gibi sektörlerde kullanılmaktadır.

Solidworks, Fransız havacılık şirketi Dassault Aviation'a ait olan Dassault Systemes tarafından geliştirilen bir bilgisayar destekli tasarım programıdır. Solidworks, kullanıcıya içerisinde birçok sektöre hitap eden çözümler sunar. Aynı zamanda program oldukça basit ve pratiktir. Programın arayüzü de oldukça kullanıcı dostudur. Bu yüzden öğrenilmesi en kolay olan programlardandır.

Autocad, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Autodesk şirketinin 1980'lerin başından beri geliştirdiği bir bilgisayar destekli tasarım (CAD) programıdır. Teknik resim çizmek için kullanılan diğer programlar gibi vektör tabanlıdır. Bu alandaki ilk vektörel çizim programlarından biridir.

Sıfırdan Siemens NX, Catia V5, Solidworks ve Autocad ile Parça Tasarımları Yapmayı Öğrenin! | 100+ Çizim & Teknik Resim

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan ürün tasarımlarının nasıl yapıldığını öğreneceksiniz.
  • 2D çizimler ve 3D katı modellemeler yapmayı öğreneceksiniz.
  • İleri seviye 3D modelleme teknikleri öğreneceksiniz.

Rating: 4.78723

Level: All Levels

Duration: 18.5 hours

Instructor: Havacılık Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap