A dan Z ye Ali Express E-Ticaret Eğitimi, + Excel Çekme Botu




A dan Z ye Ali Express E-Ticaret Eğitimi, + Excel Çekme Botu

  Sizde Dolar kazanmak istemez misiniz? Ali Express'ten ihracat yaparak kolay e ticaret yaparak dolar kazanabilirsiniz. Bu sayede ekonomik özgürlüğünüzü kazanabilirsiniz. Kendinize ekstra bir gelir edinebilirsiniz. Hayatınızda daha fazla zaman kazanmak için sizde bu eğitimi edinerek kendi işinizi kurabilirsiniz.


  Bu eğitimde edinilmiş tecrübelerimi, kurduğum sistemi ve edindiğim tüm bilgileri size aktarmaya çalıştım. Sizlerde benim tecrübelerimden ve anlattığım panel eğitimlerinden yola çıkarak kendinizi e ticarette çok ileride bulacaksınız. Bunun için en önemli konu tüm eğitim videolarını yavaş yavaş izleyerek. Eğitimi sindirerek ilerlemeniz gerekmektedir. Stres yapmadan. Anlatılanları videoya bakarak uygulayarak ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Bu sayede kendinizde göreceksiniz ki e-ticarette yurtdışından para kazanmak çok kolay. Çok ilgilenildiğinde satan ürünler bulunduğunda Aliexpresste aylık 4000 USD'lere kadar ciro yaptım. İlgilenme ve yeni ürünler ekleyemediğimde ise bu ciro zamanla 2000 lere 1500 lere kadar düştü. Burada en önemli nokta her zaman sizsiniz. Siz mağazanızla ilgilenip sürekli yeni ürünler ekleyip gerekli güncellemelerini yaparsanız. O zaman kazancınızında bununla doğru orantılı olduğunu göreceksiniz. Elbette önemli bir gerçek var. Bu eğitim yada başka diğer tüm eğitimlerde bizler ne kadar anlatsak ve yol göstersekte. Burada en önemli etken sizsiniz. Bizim anlattığımız yollara ne kadar ekleyerek ilerlerseniz, bu sizin için o kadar iyi sonuçlar getirecektir. Sadece başkalarının yaptıklarının aynısını değil kendinizin ürettiği farklı şeyleri yapınca asıl o zaman başardığınızı anlayacaksınız.


  Kısa zaman içinde eğitim videoları tekrar güncellenecek. Daha profesyonel bir hal alacak. Sesi daha kaliteli ve iyi hale getirilecektir. Aklınıza takılanları soru olarak sorabilirsiniz. Sizlere cevap vermekten mutluluk duyacağım.

Ali Express Eğitimi için her şey, + Extra Trendyol Excel ürün indirme sistemi

Url: View Details

What you will learn
  • Bu kursu aldıktan sonra Aliexpress'te nasıl mağaza açılır ve mağaza nasıl yönetilir her şeyi öğreneceksiniz.
  • Bu kursu aldıktan sonra Ekonomik özgürlüğünüze kavuşmak için ihracat yaparak Dolar kazanmayı öğreneceksiniz
  • Bu kursu aldıktan sonra Aliexpresste pazarlama ve hızlı ürün satışı sağlayan affliate sistemini öğreneceksiniz.

Rating: 3.5

Level: Expert Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Burak Zengin


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap