Kripto İle Nasıl Zengin Olunur? ( Robot Tuzağı )




Kripto İle Nasıl Zengin Olunur? ( Robot Tuzağı )

Merhaba,
bu kursta kripto dünyasının aslında neler içerdiğini, bir kriptoyu seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini, hangi sitelere veya hangi verilere bakmamız gerektiğini, bir coin için en önemli şeylerden biri olan tokenomics gibi detayları, portföyü nasıl işletmeniz gerektiğini, karı ne zaman ve nasıl almanız gerektiği gibi coin dünyasına dair her bilgiyi kullanmayı öğreneceksiniz. Ondan sonra ikinci bölümde ise sürekli likit olduğunuz ve bir türlü kazanamadığınız ama sizi de sürekli cezbeden bu kaldıraçlı işlemler dünyasında nasıl gerçekten efektif ve düzenli bir şekilde para kazabilirsiniz onu öğreneceksiniz. Hatta bunun için nerdeyse sadece matematik bilgisinin yeterli olabileceğini göreceksiniz. Sözde değil gerçekten de Ninja gibi nasıl scalp yapılır onu öğreneceksiniz. Algolara, robotlara karşı yazdığım özel stratejim ile algoları nasıl yenebilirsiniz, hatta bunu nasıl kendi lehinize çevirebilirsiniz onu öğreneceksiniz. Robot tuzağı adını verdiğim bu özel stratejim sonuçta insan beyni ile yazılıp programlanmış bu algoların gene insan beyni kullanarak nasıl alt edilebilir onu göreceksiniz. Kurs her seviye arkadaşımız içindir. Hiç anlamayanda çok ileri seviyede olanda faydalanabilir. Umarım kurstan sonra kriptoya ve kaldıraçlı işlemler piyasasına bakış açınızı değiştirebilirim. Konuyu en sade ve anlaşılır şekilde anlatmaya çalıştım. Gene de canlı örneklerini görmek isterseniz discord ve patreon grubuma mutlaka beklerim. 
NOT: Kurs sonrası kafanıza takılan veya anlamadığınız ya da merak ettiğiniz sorular olur ise bana buradan mesaj atıp sorularını sorabilirsiniz. Önemli olan konuyu veya strateji doğru anlamak ve doğru uygulamaktır. Doğru bir strateji hatalı bir uygulama ile gene başarısız sonuçlanacaktır.

Coin seçerken nelere dikkat etmeli, hangi veri ve siteleri takip etmeli, vadelide nasıl kazanılır onu öğreneceksiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Hangi Coinin gideri var bunu bileceksiniz.
  • Hangi Coinlere bulaşmamak lazım bunu öğreneceksiniz.
  • Coinelere ne zaman girmek lazım ne zaman çıkmak lazım ve coin portföyünü nasıl yönetmek lazım öğreneceksiniz.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 5 hours

Instructor: Murat Dağarslanı


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap