-Purificare&Echilibrare prin Yin Yoga&Ashtanga Vinyasa Yoga-




-Purificare&Echilibrare prin Yin Yoga&Ashtanga Vinyasa Yoga-

Materialul este in limba romana si subtitrat in limba engleza.


Yin Yoga este o clasa relaxanta si meditativa, de refacere, bazata pe posturi de stretching. Se lucreaza pe meridiane si centri energetici, fascie, tesuturi moi, tendoane si ligamente, acest lucru deschizandu-ne accesul catre eliberarea traumelor constiente dar accesam in egala masura si in profunzime, subconstientul.

Vom sta in fiecare dintre posturi intre 2-10 minute, in functie de nivelul de practica a fiecarui participant in parte.

La sfarsitul practicii este recomandat sa se stea in meditatie intre 10-20 minute.

Aceasta practica ne antreneaza rabdarea, lucram respiratia si invatam sa avem mai multa incredere in corpul nostru, sa il iubim, nejudecandu-l, ci acceptandu-l fix asa cum ne-a fost daruit.

Chiar dacă am ales să practicăm asanele pentru motive de sănătate sau din rațiuni pur fizice, în timpul oricărei practici de yoga este bine să căutăm echilibrul, calea de mijloc, starea de neutralitate a minții.

Practica Yin nu te va ajuta să devii mai feminină sau mai supusă. Ba dimpotrivă, dacă este făcută corect și conștient, te va ajuta să “sapi” mai adânc în tiparele subconștientului, iar atunci vei avea nevoie de focul yang (masculin) ca să “arzi” aceste tipare în mod conștient.

Practica yin poate fi un real ajutor pentru persoanele hiperactive, pentru ameliorarea efectelor produse de burnout sau oboseală cronică.

Yin yoga poate fi considerata dusul nostru zilnic interior deoarece ne purifica si vindeca de absolut orice se afla intre noi si Sinele Nostru.


Ashtanga Yoga este o practica dinamica, asadar este o practica yang, continand posturi din Hatha traditionala si avand ritm de Vinyasa.

Ashtanga respecta o anumita succesiune de asane/posturi, timp in care ne ajutam de respiratia Ujjaii pentru a obtine in timp o concentrare de neclintit, bandhas/stransori pentru directionarea corecta a energiilor in trup si drishtis/puncte de focusare.Scopul nostru este de a nechilibra energia si a ne relaxa, de a fi conectati doar in momentul prezent,de a invata sa respiram corect si de a echilibra mintea-sufletul-trupul.


Namaste!

Ashtanga Yoga-incepatori, Yin Yoga Partea I , Partea II, Mauna, Incalzirea/activarea trupului

Url: View Details

What you will learn
  • Yin Yoga este o clasa relaxanta si meditativa, de refacere. Se lucreaza pe meridiane, centri energetici,fascie, tesuturi moi, tendoane si ligamente
  • Acest lucru deschizandu-ne accesul spre eliberarea traumelor constiente dar accesam in profunzime si subconstientul.
  • Aceasta practica ne antreneaza rabdarea, lucram respiratia si invatam sa avem mai multa incredere in corpul nostru, sa il iubim, nejudecandu-l ci acceptandu-l

Rating: 0

Level: All Levels

Duration: 2.5 hours

Instructor: Balmus Ana Diana


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap