Canva ile Profesyonel Tasarım | Web Tasarım Kursu | 2022




Canva ile Profesyonel Tasarım | Web Tasarım Kursu | 2022

Bu kurs ile birlikte Canva uygulamasında uzmanlaşacaksınız.

Ücretsiz Versiyonunu öğrenip aslında ücretli versiyonunda olan bir çok şeyi yapmayı öğreneceksiniz.

Canva ile Web Sitesi tasarlayabileceksiniz.


Peki ya Canva Nedir ? 

Canva, kullanıcıların sosyal medya grafikleri, sunumları, posterleri ve diğer görsel içerikleri oluşturmasına olanak tanıyan bir grafik tasarım platformudur. Web'de ve mobilde kullanılabilir ve milyonlarca resim, yazı tipi, şablon ve illüstrasyonu entegre eder.

Kullanıcılar, birçok profesyonel tasarlanmış şablon arasından seçim yapabilir, tasarımları düzenleyebilir ve sürükle ve bırak arayüzü ile kendi fotoğraflarını yükleyebilir. Platformun kullanımı ücretsizdir ve Canva Pro ve Canva for Enterprise gibi ücretli abonelikler ek işlevsellik sunar. Kullanıcılar ayrıca yazdırılacak ve gönderilecek fiziksel ürünler için ödeme yapabilir.

2019 itibarıyla, Canva en son 3.2 milyar dolarlık bir değerleme gerçekleştirdi ve 190 ülkede 20 milyondan fazla kullanıcısı var.


Şirket; 1 Ocak 2012'de Melanie Perkins, Cliff Obrecht ve Cameron Adams tarafından Avustralya'nın Sidney kentinde kuruldu. Canva'nın ilk yılında 750.000'den fazla kullanıcısı vardı. Sosyal medya ve teknoloji uzmanı Guy Kawasaki, şirkete Nisan 2014'te evangelist olarak katıldı. 2015 yılında işletmelere pazarlama malzemeleri üretmek için bir araç sağlayan Canva for Work piyasaya sürüldü.

2016-17 mali yılında, gelirler 6,8 milyon ABD dolarından 23,5 milyon ABD dolarına, 3,3 milyon ABD doları zararla yükseldi. 2017 yılında şirket kârlılığa ulaştı ve 294.000 ödeme yapan müşteriye sahip oldu.

Ocak 2018'de Perkins, şirketin Sequoia Capital, Blackbird Ventures ve Felicis Ventures'tan 40 milyon dolar topladığını ve 1 milyar dolar değerinde olduğunu açıkladı.

Canva, uygulamalarını gündelik kullanıcılar için anlaşılır hale getirirken, marka sadelik misyonuna uymak amacıyla, İngilizce ve ortak dilde yazılmış anlaşılır bir gizlilik politikasını yayınladığı için Ocak 2020'de övgü aldı.

Canva ile Web Tasarım ve İleri Tasarım Kursudur.

Url: View Details

What you will learn
  • İleri Seviye de Canva Web 2 aracını öğrenecekler
  • Canva ile profesyonel Tasarımlar Yapacaklar
  • Canva'nın Ücretsiz Olarak Tüm Fonksiyonlarını Bilecekler

Rating: 4.90449

Level: All Levels

Duration: 13.5 hours

Instructor: Tuncay EROL


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap