Gerçekçi Hiperrealist Sulu Boya Kursu




Gerçekçi Hiperrealist Sulu Boya Kursu

Merhaba arkadaşlar, suluboya kursumuzda normal eskiden bilinen klasik tekniklerden daha uzak daha gerçekçi modern malzemelerle harmanlanmış yeni teknikler öğreneceğiz.

Malzeme konusunda da bana WhatsApp'tan yazarsanız yardımcı olayım 5056701188

Özellikle gerçekçi manzara çalışmaları ve gerçekçi portreler üzerinde biraz daha fazla duracağız. Manzara çalışmalarında bir tane manzara çalışması baştan sona kadar ben çalışacağım sizlere de ödev olarak onu vereceğim. Kullandığım malzemeleri tek tek belirteceğim. Malzeme konusunda da gereksiz malzemeleri mümkün olduğu kadar ayıklamaya çalışacağım. Bu şekilde maliyetini en aza indirmeye çalışacağım. Kursunda 2 çeşit malzeme olacak bir tanesi başlangıç aşaması malzemeleri olacak. Diğeri de profesyonel malzeme listesi olacak. İkisini de öğrenmizi istiyorum.

Özellikle manzara ve portre çalışmalarında karışımları aradaki fazla boya nasıl alınır ten rengi nasıl elde edilir manzara çalışmalarındaki tonlamalar nasıl verilir fırça izleri en aza nasıl indirilir detaylı bir şekilde anlatacağım.

Çok renkli ve güzel bir kurs olacak. Manzara ve portre dışında da çalışmalar yapacağız natürmort bir çalışma olacak çiçek çalışmamız olacak Bir tane de serbest çalışmamız olacak benim daha önce paylaştığım çakıl taşları gibi musluktan su içen kuş gibi çalışmalarımız olacak.

Bu kursun Çok keyifli geçeceğini düşünüyorum şöyle düşünün ? yüzlerce kalemle aynı anda çizim yapıyorsun her bir fırçanın teli bir kalem gibi işte sulu boya akrilik yağlı boya gibi görsel sanatların güzel yanı bu adamları çok çabuk doldurma boşlukları hızlıca doldurma zamandan tasarruf etme ve renklerle istediğimiz gibi oynayabilmek.

Modern suluboya teknikleri

Url: View Details

What you will learn
  • Gerçekçi sulu boya resimler yapabilecek
  • Sulu boya manzara çalışması yapabilecek
  • Sulu boya portre yapabilecek

Rating: 4.3

Level: All Levels

Duration: 11 hours

Instructor: Mehmet Emin Doğan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap