Sıfırdan En İleri Düzey Price Action Teknikleri FULL | PA




Sıfırdan En İleri Düzey Price Action Teknikleri FULL | PA

Bu kursta sıfırdan başlayarak ileri düzeye kadar price action öğreneceksiniz.Genel geçer price action'un aksine ezber yapmayacağız ve piyasadaki PA kullanan analistleri dahil yanıltmak için kendini sürekli değiştiren Marketi çok iyi okuyabilir hale geleceksiniz. PA , klasik teknik analistlerin yanıldığı noktada doğru yola ulaştırabilmiştir. Bu kursta da PA analistlerinin dahi yanıldığı noktalarda bizi doğru yola ulaştıracak olan daha ileri düzey Price Action teknikleri öğreneceksiniz.

Geliştirdiğimiz, Elliot Dalga Teorisine dayalı MYC Konseptini kullanarak grafiklerde Price Action tekniklerinin yanısıra güçlü bir silah elde etmiş olacaksınız.

Kendi başınıza rahatlıkla işlem alabilecek, başarılı bir trader olarak gelir modeli oluşturabileceksiniz.

Fiyatın saygı duyduğu , duyacağı yapılar, konseptlere erkenden ulaşmış olacaksınız. Daha sonra ortaya çıkabilecek stratejiler de yine güncellemeler ile sizin elinize ücretsiz ulaşacak, kursa sahipseniz fiyat farkından etkilenmeyeceksiniz.

Klasik teknik analizin girişinden , fiyatı anlayarak öğrenim sürecinize başlayıp fiyatın saygı duyduğu en önemli yapılara kadar öğreneceksiniz. Bunların yanısıra kriptoparalarda çok önemli bir yere sahip olan haber analizini de yine okuyabilecek ve bunu da yine tekniklerinize ekleyerek avantaj elde edeceksiniz.

Sizler için oluşturulan yazılı pdf kaynaklarına erişeceksiniz, Örnek pozisyonlar, konu anlatımları gibi içeriklere sahip olan bu pdf'lerin sayısı da zamanla artacak.

İlerleyen zamanlarda kursa sıfırdan ileri düzey , derinlemesine elliot dalgaları konuları eklenecek , Kursa önceden sahip olan öğrenciler elliot dalgaları konusuna da ücretsiz erişmiş olacak.

PA Tekniklerinizin yanında Elliot analisti olarak markette yenilmez olabilirsiniz. Gelin bunu birlikte sağlayalım.

Son tahlilde edindiğiniz yetenekleri iyi bir risk yönetimi ile birleştirip kolaylıkla pozisyonlar alıp para kazanacaksınız.


Kriptopara, Forex, Hisse Senetleri Gibi Grafiklerin Hepsinde Kullanılabilen Ortak Price Action Teknikleri

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan finansal piyasalara girip rahatlıkla kendi paranızı kazanmayı öğreneceksiniz
  • İleri Düzey PA teknikleri ile telefondan bile kolayca grafik okuyarak alım satım yapıp para kazanabileceksiniz.
  • Price Action'un en ileri tekniklerini öğrenip dalgalar ile dans edebileceksiniz

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 16 hours

Instructor: Erkan Murat (FinaleTrader)


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap