Sketchup Vray 5.1 Gerçekçi Görsel Eğitim Seti




Sketchup Vray 5.1 Gerçekçi Görsel Eğitim Seti

Sketchup Vray 5.1 Eğitim Seti ile çok fazla teknik terim ve detaylarla sıkılmadan pratik bir şekilde kaliteli görsel render alabileceksiniz.

* Bu eğitim seti ile profesyonel olarak render alın!

* Bu set ile Rakiplerimizin önüne geçin!

* Aşırı anlatım Detayları olmadan Benim tekniğim ile gerçekçi sonuca direk geçin.

* Modele nasıl yaklaşmanız gerektiğini ve render tekniklerini öğrenin!

Benim anlatım tekniğim görselleştirmenin ana damarı ile nasıl yaklaşmanız gerektiğini size akıcı bir anlatım ile direk sonuca girmenizi hedefler ve sizi başarıya götürür. Bu başarı ile kalıcı şekilde diğer sahnelerinizde aynı teknikleri kullanarak ilerlersiniz.

Dersin ilk aşamalarından itibaren sizi sonuca götürecek bilgiler ile donatarak sizlerin sıkılmadan keyifli bir şekilde eğitim almanızı sağlayacak video içerikleri barındırmaktadır.

Aşırı teknik detaylar olmadan sizlerin basit ve sade şekilde render motorunu öğrenmeniz için gerekli tüm bilgiler bu set içeriğinde görülmektedir.

Bu 3d görselleştirme bilgileri ile sonuç odaklı olarak sizi Finale taşır. Bu taşıma esnasında en son aşamada  Photoshop anlatımı ile birleştirerek sizleri kaliteli gerçekçi render sonucuna götüren bir eğitim içeriğine ulaşacaksınız.

Kapak fotoğrafındaki görsellerden daha fazla kaliteli görsel işlemlerini oluşturabilirsiniz.

Sketchup Vray 5 Render Motoru temelinde 3 boyutlu modelleme yapmanızı ve yaptığınız bu modellemelerden görüntü alabilmenizi sağlayan bir render motorudur. Sketchup Vray 5 Render Motoru özellikleri oldukça çeşitli ve detaylıdır. Render motoru içeriğinde oldukça fazla ayar bulundurmaktadır. Yaptığınız modellemeleri en ince ayrıntısına kadar işleyebilmenizi ve gerçeğe en yakın şekilde render edebilmenizi sağlamaktadır.

Bu Eğitim Seti ile çok fazla teknik terim ve detaylarla sıkılmadan pratik bir şekilde kaliteli görsel oluşturacaksınız

Url: View Details

What you will learn
  • Sketchup Vray 5.1 Eğitim Seti ile çok fazla teknik terim ve detaylarla sıkılmadan pratik bir şekilde kaliteli görsel render almanızı hedefler.
  • Dersin ilk aşamalarından itibaren sizi sonuca götürecek bilgiler ile donatılmıştır.
  • Bu bilgiler ile sonuç olarak Photoshop anlatımı ile birleştirerek sizleri kaliteli görsele götürür.

Rating: 4.5

Level: Intermediate Level

Duration: 1.5 hours

Instructor: Ufuk ŞEN


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap