Risk Yönetiminin Temelleri




Risk Yönetiminin Temelleri

Sayın katılımcı adayları,

Uluslararası akreditasyonlara ve geniş tecrübeye sahip iç denetim, risk yönetimi ve iç kontrol profesyoneli olarak global standartlara uygun hazırladığım eğitim programı; temel işletme bilgisine sahip, temel düzeyde risk yönetimi yetkinliği hedefleyen; iç denetim, risk yönetimi ve iç kontrol alanlarına ilgi duyanlar ile iç denetim ve risk yönetimi sertifikasyon  adaylarına yöneliktir.

Eğitim programı kapsamında;


  • Risk Yönetiminin Tanımı ve Standartları

  • Riskin Kapsamı ve Risk Terminolojisi

  • Risk Değerlendirme

  • Risk Yönetiminin Etkinliği

bölümleri aktarılmaktadır.

Eğitim bölümleri bağlamında; dünyanın en yaygın risk yönetimi rehberleri niteliğindeki COSO Kurumsal Risk Yönetimi Çerçevesi ve ISO 31000 Risk Yönetimi Standardı uygulamalarına da yer verilmektedir.

Eğitim konularının daha rahat kavranabilmesi ve önemli konuların çarpıcı bir şekilde aktarılması amacıyla, sunum dokümanımızda görüleceği üzere, ağırlıkla açıklayıcı görsel anlatıma yer verilmiştir.

Aktarılan bölümlerin sonunda, toplamda 20 test sorusu açıklamalı olarak cevaplanmaktadır. Ayrıca, eğitim sonundaki 25 soruluk deneme testi sayesinde katılımcılar, öğrendikleri bilgileri deneyimleyerek pekiştirebileceklerdir.

Eğitim içeriğinin oluşturulmasında; katılımcılara ve sertifikasyon adaylarına risk yönetimi alanında temel düzeyde  bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırılması,  ayrıca eğitim programının katılımcılar açısından verimli ve keyifli geçmesi hedeflenmiştir. 

Katılımcılar, eğitimimiz sonucunda; riskin ve risk yönetiminin tanımı ile risk yönetimi standartları, riskin kapsamı ve risk terminolojisi, risk değerlendirme ve risk yönetiminin etkinliği konularında önemli bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmış olacaklardır.

Katılımcılarımız ile kursumuzda görüşmek dileğiyle.


20 Test Sorusu&Açıklamalı Cevaplar, 25 Uygulama Sınavı Sorusu&Açıklamalı Cevaplar, CIA, COSO KRY, ISO 31000

Url: View Details

What you will learn
  • 20 Test Sorusu&Açıklamalı Cevaplar
  • 25 Uygulama Sınavı Sorusu&Açıklamalı Cevaplar
  • CIA Part 1

Rating: 5

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Gökhan Pınar, MBA, CIA, CRMA, CFE, COSO, IRCA ISMS IA, Moody's CICC


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap