Adobe Premiere Pro Başlangıç ve Orta Seviye




Adobe Premiere Pro Başlangıç ve Orta Seviye

MERHABA. Ben ABDULAZİZ TUNCER

Yılların Kazandırdığı Deneyimlere Dayanarak Oluşturulup Sizlere Sunulması 240 Günü Bulan İçerik ve Anlatım Bakımından Son Derece Zengin En İnce Ayrıntısına Kadar Düşünülmüş Böylece Herkesin Anlaması bakımından Temel Seviyeden Başlamış İleri Seviyelere Dek İşlenmiş olan Adobe Premiere Pro Kursu ile Sizlerleyim.

Bu Eğitim Seti ile Adobe Premiere Pro Programını ve Araçlarını öğrenmek ile Kalmayıp, Slide Show Nasıl Hazırlanır, Adobe Premier Pro İle Üst Düzey Kurgu Nasıl Yapılır, Kurgulama Yaparken Bizi Başkalarından Ayırt Edecek Zihinsel Bağlantılar Nasıl Yakalanır Öğreneceksiniz.

Unutmayınki Adobe Premiere Pro Teknik Bilgi Kadar  Hayal Gücü İle de Bağlantılır. Bu Kursu Satın Aldığınızda Farkında Olmadan Hayal Gücünüzü Aktif Hale Getirip Profesyonellik Yolunda İlerlemeye Çalışıcaz.

Şüphe Etmeyin Doğru Yerdesiniz, Çünkü Bu Kurs Bir Çok Noktasıyla Özellikle Hayal Gücünü Aktif Hale Getirmekle Diğerlerinden Ayrılıyor.


Eğitimi Satın Aldığımda Kazanımlarım Ne Olacak?

Eğitim setini; hem sıfırdan başlayanlara, hem de orta ve üst seviyeye uygun olacak şekilde hazırladım. Böylece hemen herkese hitap ettiğini söyleyebilirim.

Peki Eğitim Setini Kendine Has Kılan Nedir?

  1. Daha anlaşılır olması için, dersleri sınıflandırdım. Böylece bulmak istediklerinize çok daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

  2. Anlaşılır ve Gündelik Konuşma Tarzı İle Anlatılan Kurs Şüphesiz Size Çok Tanıdık ve Eğlenceli Gelecektir.

  3. İnstagram'a özel Dersler İle Sanal Alemde Fark Yaratacaksınız.

  4. Yaşanabilecek problemleri bizzat yaptım ve sonrasında Çözümünü Sunarak Uzmanlığınızı Hızlandırmayı Hedefledim.

  5. Araçlara Detaylı Bir Şekilde Değindim Böylece Temeli Sağlam Tuttum.

  6. Bırakın Onlar Montaj Yapsın Siz Zihninizde Kurgu Yapmayı sonrasında hayata geçirmeyi Öğreneceksiniz.

  7. Sizler İçin Kullandığım Araçların Kaliteli Olmasına Son Derece Ehemmiyet Gösterdim.

Çok daha fazlası için KURS İÇERİĞİNE BAKINIZ.


...Bu Şekilde Efekt, Efekt Kontrol, Scale, Motion, Project, Color, Essantiel Graphics, Source, Audi Clip, window Gibi Temel Bilgileri Dilim döndüğünce Anlatmaya Gayret Gösterdim.

Yukarıda Belirtildiği Üzere Oluşturulan Kurs Tamamiyle Güncel Olup Güncellemeye ve Yeni Dersler Eklemeye Devam Edeceğim. Böylece Hayat Boyu Çok Uygun Fiyata Almış Olduğunuz Kurs Sürekli Güncellenip Sizlere Fayda Sağlamaya Devam Edecek Yani Zamana ve Koşullara Göre Yeni Dersler Üretilecek Böylece Hayat Boyu Erişim Sağlamakla Beraber Sürekli Güncel Bilgiler Kazanarak Gelişiminize Kolaylıkla Devam Edebileceksiniz.

Kursumuzun Temel Amacı Gelişen Adobe Premier Pro Yazılım Dünyasını Yani Bu Teknolojinin Güncelliğini Yakalayarak dijital Dünya Şartlarına Uyum Sağlayabilmektir.

Kurs İçeriklerine Değinecek Olursak;


ADOBE PREMİERE PRO İNDİRME, PRO AÇMAK PROJE OLUŞTURMAK, ARAYÜZÜ KİŞİSELLEŞTİRME, PANELLERİ TANIYALIM, ARAYÜZÜ RESETLEME, İMPORT, ZOOM İN ZOOM OUT,  SEQUENCE OLUŞTURMAK, MEDİA CACHE, NEST, PROJE KAYDETMEK ,PROJEDE VE B.SAYARDA DOSYA BULMAK, EDİT YAPMAK, RAM KAPASİTESİ AYARLARI, FPS YAKINDAN TANIYALIM, SEÇME ARACI - SELECTİON TOOL (V), KESME ARACI RAZOR TOOL (C), RİPPLE EDİT TOOL (B), ROLLİNG EDİT TOOL (N), SLİP TOOL (Y),  SLİDE TOOL (U), ÜCRETSİZ GÖRÜNTÜ PEXELS,  PİXABAY ÜCRETSİZ MÜZİK VE GÖRÜNTÜ,  MOTİON VE CTRL + C İŞLEMİ,  İŞİNİ HIZLANDIRAN RENKLENDİRME, KATMAN KİLİTLEME KATMANLARI TANIYALIM, ZOOM EFEKTİ,

EFEKT GEÇİŞLERİ, EFEKTLER KARIŞIK, DİSSLOVE EFEKTİ,  SCALA YAKINDAN TANIYALIM, MOTİON SCALE POZİSYON,  GÖRÜNTÜ ROTASYON AYARI,

ANCHOR POİNT, MERMİ ROTASYON, TERS İSTİKAMET MERMİ HAREKETİ, ÜST ÜSTE BİNEN GÖRÜNTÜLERİN KEYFRAME ATAMASIYLA HAREKETLENMESİ, HİLAL YILDIZ KAVUŞMASI KEFRAME,  FOTOĞRAF ARKA PLAN SİLME,  GECE YILDIZ HİLAL KAVUŞMASI, KEYFRAME İLE SAĞA VE YUKARI KAYDIRMA TEKNİKLERİ,  KEYFRAMA İLE ARABA HAREKET ETTİRME OPACİTY İLE GÖRÜNMEZLİĞİ SAĞLAMA, YILDIZ HİLAL KAVUŞMASI,

YAZI KONUMU KOPYALAMAK, YAZI İÇİNE SAHNE EKLEMEK,  HAZIR YAZI ŞABLONU, ALT YAZI -CAPTİONS, TYPE TOOL, AKAN YAZI, TEXT LAYER (ALT YAZI),  SES PATLAMA AYARLARI - AUDİO GAİN - AUDİO CHANNELS,  SESİ SAĞA VE SOLA AKTARMAK,  VİDEO'YA SES ALMAK VE AYARLAMAK,  SES KISMA YÜKSELTME VE GÖRÜNTÜ İLE PARALEL YÜRÜTME AYARLARI,  DİP SES TEMZİLEME,  NOİSE İLE DİP SES TEMZİLEME,  SES EFEKTLERİNE GÖZ ATALIM,  RENKLER,  HSL SECONDARY,  ADJUSMENT LAYERR, BÖLGESEL RENK AYARLAMA,  LUTS NEDİR NASIL KULLANILIR, LUMETRİ COLOR,  ÖN PLANA ÇIKARMA - ARKA GÖRÜNTÜYÜ ESKİTME, EXPORT DİJİTAL ÇIKTI ALMAK

Kursumuz Sıraladığımız Şekilde Devam Eder. Herkese Başarılar Dilerim.


Adobe Premiere Pro-Video Editing, Ses Kurgu, Renk, Motion Graphics, Green Screen Efekt, Efekt Kontrol, Scale, clip+

Url: View Details

What you will learn
  • VİDEO İÇERİK ÜRETİCİSİ OLABİLECEK KAPASİTEDE DONANIMLI OLACAKSINIZ.
  • PREMİERE PRO ARAÇLARINI TANIYACAK ÖĞRENECEK VE UYGULAYABİLECEKSİNİZ.
  • ÖZELLİKLE SES RİTMİNE UYGUN VİDEO VE FOTOĞRAF GEÇİŞLERİ NASIL YAPILIR ÖĞRENECEKSİNİZ.

Rating: 4.77778

Level: Beginner Level

Duration: 4 hours

Instructor: Abdulaziz TUNCER


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap