Uygulamalı Beyanname Eğitimi:İleriDüzey Çoklu Bdp Uygulamalı




Uygulamalı Beyanname Eğitimi:İleriDüzey Çoklu Bdp Uygulamalı

Muhasebe sektöründe en önemli konusu beyanname hazırlamaktır. Sektörde level atlatacak bu bilgi düzeyine erişmek için insanlar yıllarca çok zor Sartlar içinde çalışarak beyannamenin nasıl düzenlendiğini öğrenmek için yıllarını harcıyorlar. Devlet sırrı gibi saklanan bu bilgilere aslında konuya hakim biri tarafından bilgi saklanılmadan anlatılınca aslında hiç de zor olmadığı anlaşılmaktadır. 15 saate yakın bu eğitim yakın tarihte Sinerji SMMM Eğitim kurumu tarafından; dışarıya kapalı sadece SMMM kursiyerlere yönelik olarak yapılmıs canlı yayın dersidir. Fiili iş hayatında uygulamaya yönelik yaklaşık 50 tane beyanname eğitimi gerçekte nasıl verildiği püf noktaları ile BDP programı (Gelir İdare Başkanlığına ait; Beyanname Düzenleme Programı)  üzerinden uygulamalı olarak bu eğitimde anlatılmıştır. Kursiyerler tarafından sorulan tüm sorularda canlı olarak cevaplandırılarak akıllarda hiçbir soru işareti bırakılmamıştır. Eğitim bitimi sonrasında iş hayatında karşılaşabileceğiniz tüm beyannameleri kolaylıkla düzenleyip verebileceksiniz.

SMMM İsmail YILDIRIM

Etimesgut Ticaret Meslek Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe bölümünden başlayan muhasebe öğrenim kariyeri Gazi Üniversitesi’nde Ekonometri alanında Master yaparak (Bölüm birinciliği ile mezun) tamamlamıştır. Doktora çalışmaları da ayrıca devam etmektedir. SMMM sınavlarına ilk girişte gösterdiği başarılar ile önce Finansal Muhasebe alanında ezberci yaklaşımdan uzak kendine has geliştirdiği ortak özellik metoduyla yazdığı Finansal Muhasebe ve SMMM türünde ilk ve tek monografi kitabını yazmıştır. SMMM Sektöründe ihtiyaç duyulan eserleri ile pek çok yayınevinin de dikkatini çekerek ortak iş birliği modelleriyle ihtiyaç duyulan 8 farklı SMMM ve müfettişlik eserleri ile İndeks, İsem, true ve gibi yayınevleri ile iş ortaklığı modeli ile çalışılmıştır.

Hem bir akademisyen hem de bir SMMM olarak pratik iş hayatındaki fiili çalışması ile teorik yani ileri düzey mevzuat bilgisi ile hem de pratik bilgisini birleştirerek bu konuda yüzlerce SMMM’ye eğitim vermiştir.


* Eserlerimizi incelemek üzere İndeks Kitapevi, İsem Akademi, Bkm, Pelikan gibi yayınevleri üzerinden mesleki eserlerimizi inceleyebilirsiniz.

* Bilgi ve Dayanışma İçin Telegram Topluluğumuza katılmak için video açıklamalarında yer alan linkler üzerinden Telegram toplulugumuza ücretsiz olarak katılabilirsiniz.


  • DİPNOT: SİNERJİ SMMM EĞİTİM TARAFINDAN VERİLEN BU EĞİTİM HİÇBİR ŞART VE KOŞULDA UDEMY PROMOSYONLARINA KATILMAYACAK, MEVCUT DERS ÜCRETİ HİÇBİR ZAMAN DÜŞMEYECEK ANCAK İLERLEYEN DÖNEMLERDE TUTAR YÜKSELME EGİLİMİ GÖSTERECEKTİR.

  • KURSA KAYIT OLAN TÜM KURSİYERLER 2022 NİSAN - MAYIS AYINDA YAPILACAK OLAN CANLI ZOOM EGİTİMİNE  ÜCRETSİZ OLARAK KATILABİLECEKLERDİR.

  • TELEGRAM TOPLULUGUMUZ ÜZERİNDEN BİZLERLE İRTİBATA GECEBİLİRSİNİZ.

Uygulamalı Beyanname Eğitimi: Temelden İleri Düzey 50 Farklı Bdp Üzerinden Uygulamalı Bütün Beyanname Örneği

Url: View Details

What you will learn
  • Kurumlar Vergisi Beyannamesi (Bdp Üzerinden Uygulamalı)
  • Gelir Vergisi Beyannamesi (Bdp Üzerinden Uygulamalı)
  • Geçici Vergisi Beyannamesi (Bdp Üzerinden Uygulamalı)

Rating: 3.75

Level: All Levels

Duration: 15 hours

Instructor: İsmai̇l Yildirim


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap