PROBEL - Hastane Otomasyon Kursu




PROBEL - Hastane Otomasyon Kursu

PROBEL Hastane Otomasyon Sistemi Eğitimi


Probel otomasyon sistemi

PROBEL Eğitimi
Hastaneler en yoğun hizmet veren çalışma alanlarından biridir. Hasta kayıt işlemlerinin problemsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi, hemşirelerin, doktorların ve hastaların işlerini kolaylaştırmaktadır. Bu nedenle Onaylı PROBEL eğitimleri hem yeni kariyer olanakları yaratmak hem de hastanelerde bu alanda duyulan ihtiyacı karşılamak için oldukça önemlidir. İzmir’de yayın olarak kullanılan PROBEL programı ile verilen eğitimler, katılımcıların belgeleme ve hasta kayıtları açısından uzmanlık kazanmasını sağlamaktadır.

Probel İşlemlerinin Temelleri

Kursa kapsamında katılımcılara PROBEL programı kullanılarak temel hasta kayıt işlemleri öğretilmektedir. Bireysel olarak bilgisayar üzerinde gerçekleştirilen bu eğitim, katılımcıların hastane otomasyonlarında beceri kazanmasını sağlamaktadır. PROBEL ile hasta kayıt işlemlerine geçmeden önce katılımcılara temel Microsoft Office eğitimleri de verilmektedir. Hastane ortamında Office programları belgelerin hazırlanmasında sıklıkla kullanılmaktadır.
Tıbbi Terimlere Hakim Olun

Hastane ortamında hasta kayıt işlemlerinde çalışan kişiler, tıbbi terimler ve belgelerle iç içe olmaktadır. Eğitim kapsamında hastanelerde yaygın olarak kullanılan terimler de ele alınmaktadır. Arşivleme ve belgeleme standartları katılımcılara sunularak hastane otomasyon sistemlerine uyum sağlamalarına destek olunmaktadır.

Kurumumuz PROBEL eğitimi veren tek yetkili kurumdur. Eğitim sonunda alacağınız sertifikayla, hastanelerde hasta kayıt (probel) alanında kolaylıkla iş imkanları bulabilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek için PROBEL eğitimi benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Eğitim hakkında sorularınızın için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: HBYS adında bir program yoktur, açıklaması (Hastahane Bilgi Yönetim Sistemi’dir.)

Tıbbi Sekreterler İçin Hastane Otomasyonu

Url: View Details

What you will learn
  • Hasta Kayıt İşlemleri Yapabilecekseniz.
  • Hasta Yatış İşlemleri Yapabilir.
  • Reçete Yazma İşlemlerini Öğrenirsiniz.

Rating: 4.1

Level: Beginner Level

Duration: 42 mins

Instructor: Emre TANRISEVEN


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap