3ds Max ile İleri Modelleme Teknikleri




3ds Max ile İleri Modelleme Teknikleri



Merhabalar herkese,

Yeni bir udemy eğitimi ile karşınızdayım,


  3ds max ile ileri modelleme teknikleri eğitimini iş potansiyelinizi arttırmak ve bu uçsuz bucaksız 3d dünyasında sizi bir adım öne çıkarabilmek için hazırladım. Birçoğumuz 3ds max kullanıyoruz fakat modelleme konusunda kendimizi sınırlanmış hissediyoruz, bu durumda bizi iş dünyasına girerken zorluyor çünkü tasarım ofislerinde bizden ürün tasarlamamız da isteniyor. Sınırlı max bilgimizle bunu gerçekleştirmek açıkçası çok zorlayıcı, bu eğitim ile eksikliklerinizin üzerine gidip kendinizi geliştirebileceğiniz bir çok örnek var, içerikten biraz bahsetmek gerekirse; referans görseller üzerinden mobilyaları modelleyip corona renderer ile basit bir sahnenin içinde renderlayacağız, ben corona renderer kısmını eğitimin içine bonus olarak koydum ve workflow şeklinde ilerliyorum yani sadece süreci gösteriyorum.

Bu bir render eğitimi değildir ve 3ds max açısından bakarsak da 0 max bilgisi olanlar için de uygun değildir. İlerleyen süreçte eğitime yeni modelleme bölümleri de ekleyeceğim, böylelikle bu eğitim kendini güncelleyen interaktif bir eğitim halini alacaktır.


Önümüzdeki 10 yıl içerisinde sizler, yani şu an bu videoyu izleyenler yeni inşaa edilen metaverse de sanal dünyaları tasarlayacaksınız ve 3ds max bu süreçte etkin bir rol oynayacak, yazılımcılar ve 3d uzmanları en çok para kazanan kişiler olacak. Evet şu an bir çoğunuza söylediklerim çok iddialı gelebilir fakat bu süreci beraber göreceğiz.


Bu eğitimde sizlerle beraber bazı mobilyaların 3d modellerini yapacağız, ben iç mimar olduğum için mimari görselleştirme üzerine çalışıyorum, bundan dolayı mobilya modelleri üzerinden giderek bu eğitimi tasarladım, ama sizler bu eğitimi izledikten sonra kendi istediğiniz farklı alanlardaki modelleri de modelleyebilirsiniz. Basit modellerden zorlayıcı modellere doğru bir yolculuk yapacağız diyebilirim. Amacım sizlere modelleme anlayışını kazandırmak ve karşınıza çıkacak sorunları pratik şekilde çözmenizi sağlamak.

Bu alanda kendini geliştirmek isteyen yada bu işi hobi olarak yapan herkesi bu eğitime davet ediyorum. Gelin beraber öğrenelim, beraber geleceğin dünyasında yerimizi alalım.


LÜTFEN eğitimi puanlarken objektif yaklaşmaya çalışın 1 dersi izleyip verdiğiniz düşük puanlar gerçekten eğitimin puanını çok kötü etkiliyor eğer gerçekten mutsuz iseniz ve eğitimden menun olmaz iseniz iade edebilirsiniz veya puanınızın yanında yorum olarak, verdiğiniz puanın sebebini benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Eğitimleri 3ds max'in 2019 sürümü ve Corona Renderer'ın 7. versiyonu ile hazırladım, malesef max sürümü 2017 in altında olan arkadaşlar ek kaynakları açamazlar. Corona renderer için ise 2 ve üzeri sürümleri kullanmanızı öneririm.



Eğitim sürekli güncel tutulacaktır, yeni ve sizlere faydalı olabileceğini düşündüğüm konuları derleyip platforma ekleyeceğim.


Öneri ve sorularınız için mesaj atabilrisiniz.


İyi Çalışmalar


3ds Max ile modelleme yeteneklerinizi geliştirin (İNDİRİM İÇİN AÇIKLAMAYI OKUYUN.)

Url: View Details

What you will learn
  • Poligon Modelleme Tekniklerini
  • Modelleme için Gerekli Olan Araçları
  • Referans Üzerinden Modelleme Yapmayı

Rating: 4.75

Level: Intermediate Level

Duration: 7.5 hours

Instructor: Nedim Onur Akay


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap