Canva ile Harika Videolar | Video Düzenleme, Montaj Eğitimi




Canva ile Harika Videolar | Video Düzenleme, Montaj Eğitimi

Canva ile grafik çalışmalarınızı profesyonelce hareketli animasyona çevireceksiniz!

Baştan sona bir video düzenleme işlemini Canva ile etkileyici şekilde yapabileceksiniz. Sosyal medya hesaplarınıza profesyonel story videoları, reels videoları, tiktok videoları, youtube videoları hazırlamak istiyorsanız doğru eğitim setindesiniz. Markanızı, ürünlerinizi, etkinliğinizi veya aklınıza gelebilecek herhangi bir şeyi hareketli videolara çevirin.


Bu eğitim setinde bir video'da birçok şeyi beraber öğreneceksiniz. Çünkü bu tarz programlarda herşey birbiri ile bağlantılıdır.

Her video uygulamalıdır ve eğitim seti sıfırdan başlamaktadır.

Eğlenceli içerikler ile Video editlemeyi hızlı bir şekilde öğreneceksin.

Bu kursla beraber büyük bir serüvene başlayacaksın.

Canva, telefondan, tabletten veya bilgisayardan sosyal medya gönderileri ,logo, poster, sunum, davetiye, kart, reklam gibi birçok görseli profesyonel bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olan bir web sitesidir. Her tasarımın içerisinde elbette bazı kurallar vardır ancak tasarım yapabilmek aslında hayal gücüne bağlıdır. Canva, size tam olarak bu konuda destek sağlayan önemli bir araç. Canva’yı kullanabilmek için üst seviye tasarım bilgilerine sahip olmanıza hiç gerek yok. Program zaten Türkçe ve tasarıma başladığınız andan itibaren kullanım kolaylığı sağlıyor ve rahat bir şekilde tasarım çıkarabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken hayal gücünüzü kullanmak ve eğitimimden sonra tüm bunları tasarıma dökmek.


Sinan Karabalta.

Yaklaşık 5 yıldır Videografi ve Sosyal Medya ile ilgileniyorum. Kendini sürekli öğrenmeye adamış biri olarak, öğrendiğim bütün bilgileri Udemy, YouTube ve Atölyelerde yüzlerce öğrenciye aktarıyorum. İrili ufaklı birçok firmaya danışmanlık yaptım.

Udemy ‘de 25.000 ‘den fazla kursiyerle kendi alanlarımın en çok izlenen eğitimlerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Her türlü sorunuzu, istek ve şikayetlerinizi bana mesaj yoluyla bildirmekten çekinmeyin. Eğitimlerde görüşmek dileğiyle.

Canva ile Dijital pazarlama, sosyal medya reklamcılığı, Instagram, Facebook, Youtube, Tiktok Hesabınızı canlandırın!

Url: View Details

What you will learn
  • Yaratıcı ve kullanışlı teknikler ile metodları kolaylıkla kullanabileceksiniz
  • Hayallerinizdeki projeleri profesyonellikle adım adım gerçeğe dönüştürmeyi öğreneceksiniz
  • Canva Temel Dinamikleri

Rating: 4.2

Level: All Levels

Duration: 1 hour

Instructor: Sinan Karabalta


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap