Photoshop - de la layere şi măşti până la skin retouch




Photoshop - de la layere şi măşti până la skin retouch

Photoshop este un program extrem de complex, cu un potenţial creativ enorm. Dar complexitatea lui îl face uneori mai greu de învăţat. Sunt multe metode de a face acelaşi lucru...unele foarte dificile, altele mai uşor de înţeles, dar cu rezultate foarte bune.

În ultimii 10 ani de când predau fotografie la şcoala de fotografie Avatar, dar mai ales după 3 ani de cursuri de photoshop, am încercat să găsesc cele mai bune metode de a explica cum funcţionează diversele instrumente din photoshop, dar mai ales cum să putem crea conexiuni între ele, astfel încât să avem o imagine de ansamblu. Avantajul acestui curs este că metodele si lucrurile predate au fost încercate pe zeci de cursanţi, şi am oprit doar informaţiile importante, dar care sunt uşor de asimilat. Am încercat să evit explicaţiile extrem de tehnice sau complicate.  Nu am inventat eu photoshopul, sunt oameni mult mai avansaţi în domeniul ăsta, dar în urma experienţei de predat photoshop, mi-am făcut o idee destul de bună despre cât de greu este pentru un începător sau chiar cineva de nivel mediu să înţeleagă anumite lucruri.

Cursul începe cu explicarea şi exemplificarea lucrurilor de bază: layere, măşti, blending modes, filtre, adjustment layers...după care folosim şi combinăm toate elementele pentru editarea fotografiilor de peisaj şi portret. La capitolul cu fotografia de portret, trecem prin toate etapele, de la cum scoatem coşuri pana la skin retouch , skin tone, editarea  ochilor sau dodge and burn. Ne-am concentrat pe cele mai rapide şi uşor de înţeles metode de a face un lucru ... evident că nu sunt prezentate toate tool-urile sau toate metodele. Dar conceptele şi ideile prezentate îţi permit să ai rezultate foarte bune, şi în acelaşi timp să înţelegi foarte bine orice tutorial vei deschide pe viitor.


Editarea fotografiilor în photoshop - de la lucrurile de bază până la retuşarea portretelor

Url: View Details

What you will learn
  • - bazele editării fotografiei în photoshop - înţelegerea conceptelor de bază: layere, măşti, adjustment layers, luminance masks
  • - ce este un smart object şi care sunt avantajele folosirii lui
  • -cum importăm, cum salvăm sau exportăm o fotografie în photoshop

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 10 hours

Instructor: Alin Panaite


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap