Cryptocurrency kaarsenpatronen




Cryptocurrency kaarsenpatronen

Wil je de snelste, gemakkelijkste en meest gedetailleerde manier leren om in Cryptocurrency te komen? Als dat zo is, zul je dol zijn op deze Udemy-cursus, gegeven door mij, Frank Mallens - een eigenaar en leraar van Cryptocurrency die al 4 jaar in deze vluchtige en innovatieve industrie zit.


Deze cursus is de definitieve gids voor de Cryptocurrency kaarspatronen, één van de belangrijkste analyse methoden voor het handelen in cryptovaluta. De kaarspatronen zijn de basis van het kijken naar grafieken, want wie leest er nou nog een grafiek af met een lijnpatroontje.


2022 luidt de meest opwindende bullmarkt voor Bitcoin & Cryptocurrency in en ik zal je veilig door alles navigeren wat je moet weten om het te begrijpen en ervan te profiteren!


Deze cursus is gericht op kaarspatronen identificeren, analyseren en op de grafiek toe te passen, we kijken hier naar de basis van kaarspatronen, hoe lees je nou ee kaars af? We kijken bijvoorbeeld ook naar de meer geavanceerde kaarspatronen zoals de bullish engulfing patronen, de harami patronen en de drie witte soldaten!


Wacht niet te lang, want de veranderingen en ontwikkelingen binnen de crypto markt gaan BI ZAR snel!


Ik hoop jullie te zien en goed wegwijs te kunnen maken in de wereld van kaarspatronen


Een simpele en duidelijke uitleg over kaarspatronen in de cruptocurrency.

Url: View Details

What you will learn
  • Je leert kaarspatronen te herkennen.
  • Je leert kaarspatronen te gebruiken.
  • Je leert kaarspatronen te lezen.

Rating: 4

Level: All Levels

Duration: 33 mins

Instructor: Frank Mallens


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap