El Mudraları Sertifikalı Eğitimi




El Mudraları Sertifikalı Eğitimi

Mudra kelimesi Sanskritçe "jest" anlamına gelir ve bu kursta özellikle El Mudralarına (yani "el hareketleri") odaklanıyorum. El Mudraları, belirli bir endişe alanını iyileştirmeye yardımcı olmak için kendi içimizdeki enerjik gücümüzü artırmanın bir yoludur. Üstelik bunları yapmak çok kolay ve herkes yapabilir! Bu kurs, yeni gelenleri El Mudraları dünyasına tanıtmak ve ayrıca enerji şifa, meditasyon ve yoga uygulayanlar için harika bir ek öğrenme kaynağı olmak için tasarlanmıştır.

Bu kursu almak için herhangi bir deneyim gerekmediğini unutmayın çünkü kursu herkesin El Mudralarından öğrenip faydalanabileceği şekilde oluşturdum! Bununla birlikte, diğer sevgi dolu şifacılar için veya Reiki Master Sertifikasyon kursumun tamamlayıcısı olarak mükemmel bir ileri öğrenme kursu!


Enerji Şifalı El Mudra Bitirme Sertifikası Alın

El Mudralarının ne olduğunu ve genel refahınıza nasıl yardımcı olabileceklerini anlayın.

Baş Ağrısı Mudra ile baş ağrılarından anında kurtulun!

Kendi (veya müşterilerinin) yararı için farklı El Mudra yöntemlerini kullanın

El Mudraları ile başkalarına nasıl yardım edeceğinizi bilin


EĞİTMEN HAKKINDA YORUMLAR

  • Özge Aksoy

Puan: 5,0 / 5bir ay önce

Bilgiler senzetlenerek ve gereksiz ayrıntılardan arındırılarak aktarılmış, ben çok keyif alarak katıldım derslere. İlgisi olan herkese tavsiye ederim. Ayrıca Mete hoca gerçekten maillerime hızlıca dönüş yapıyor, her soruma cevap veriyor. Buradan kendisine yeniden teşekkür ederim. Usui reiki 2.seviye ve kundalini Reiki derslerini de indirimdeyken satın aldım.

  • Erdoğan Uzun

Puan: 5,0 / 5bir ay önce

Teşekkürler ilk kez online verdiğiniz bu kursunuzda sizi başarılı buldum,konular gayet açık ve netti,samimi ders anlatiminiz olayı daha bir anlaşılır kıldı umarım enerji gönderme, enerji verme,uyumlama olaylarini normal hayatta uygulama edimini kazanmamız dileğiyle ulvi görevinizde başarılar diliyorum sağolun varolun saygılarımı sunuyorum...

  • Baran güre

Puan: 5,0 / 5bir ay önce

Cidden harika bir kurs. Kursta hiç bir eksiklik yok hocamız sağolsun her yeri çok ayrıntılı ve sıkmadan anlatmış. Ben baştan itibaren hiç sıkılmadan dinledim. Reiki enerjisinin faydasını görmüş biri olarak söylüyorum. Bu kurs kesinlikle kaçmaz almanızı tavsiye ederim

  • Burcu Erdem

Puan: 5,0 / 53 ay önce

Harika bir anlatım, uzun süredir almak istediğim bir eğitimdi ve şimdi iyi ki de Mete Hocamdan bu eğitimi almışım diyorum ve kendimi şanslı görüyorum :) aklıma takılan sorularım olduğunda en kısa sürede kendisinden dönüş aldım, Eğitimin içeriğinde ise verilen hap bilgiler ve uygulamalar ile konuya hakim oluyorsunuz. Bazı eğitimler vardır içiniz geçer gözünüz kapanır, bunda hiç öyle bir hal olmadı çünkü her dakikasında gerçekten faydalı paylaşımlar var. Emeğinize sağlık, umarım eğitimlerin devamı gelir.

  • Mustafa Ayhan

Puan: 5,0 / 52 ay önce

Türkiye'den bir Master dan eğitim almak çok güzel bir deneyim oldu. Yurt dışında çok fazla eğitmen var ancak çoğunlukla PowerPoint sunumu halinde ve hiçbir uygulama olmadan anlatılmış eğitimler mevcut. İşin kötü tarafı master teacher uyumlamasını tek seferde verdiklerini söylüyorlar. Pek inandırıcı değil. Hocamız ise buna çok güzel hazırlanmış ve eksiksiz her haliyle uygulamalı olarak çok güzel anlatmış. Kendisine çok teşekkür ediyorum ? Umarım devamı gelir ☺️

  • Can

Puan: 5,0 / 54 hafta önce

harika gerçekten harika, ustaya bu eğitimi verdiği için teşekkür ederim, sevgi daima bizimle olsun.

  • Selin Adıktı

Puan: 5,0 / 52 gün önce

Başka hocalarla yaşadığım deneyimlerle kıyasladığımda Mete hocam sağolsun oldukça detaylı bilgiler veriyor. Daha önce söylenmemiş şeyler öğrendim kendisinden. Anlatımı oldukça sade ve akıcı.İyi ki dedim. Kendisinden başka kurslarda almak isterim.

  • Ebru Özoğul

Puan: 5,0 / 54 hafta önce

Bu konularda aldığım en iyi eğitimlerden biriydi. Anlatım çok net, detaylı, ek bilgi ve videolar da oldukça faydalı oldu. Hem Kundalini Reiki'yi öğrenmek, hem de Mete hocadan eğitim almak çok keyifliydi. Çok teşekkür ediyorum.


Kursumuz International Association Of Therapists tarafından onaylıdır.

Url: View Details

What you will learn
  • Kökleri Hindistan'a dayanan; beyin ve vücudun her noktasını harekete geçirebilen Mudralar ile hayatınızı değiştirin, ağrılardan kurtulun.
  • Kendi (veya müşterilerinin) yararı için farklı El Mudra yöntemlerini kullanın. Şifa dağıtın.
  • El Mudralarının ne olduğunu ve genel refahınıza nasıl yardımcı olabileceklerini anlayın.

Rating: 4.81579

Level: All Levels

Duration: 1.5 hours

Instructor: MASTER METE


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap