Elektro Gitar'da Hybrid Picking Tekniği




Elektro Gitar'da Hybrid Picking Tekniği

Bu kursun amacı gitar çalımına farklı bir yaklaşım katmak isteyen isteyen gitaristlere yol göstermek ve hybrid picking tekniği ile hem penayı hem parmakları aynı anda kullanarak kullanabileceğiniz fikirleri öğretmektir. Bu kursu çalışmadan önce, eğer gitara yeni başlıyorsanız "Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitar", eğer gitar çalmayı biliyor ancak gamlara hakim değilseniz "Elektro Gitar (Orta - İleri Seviye)" kurslarımı çalışmanızı öneririm.

Elektro gitar temellerini Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitar ve Elektro Gitar (Orta - İleri  Seviye) kurslarım ile attık. Bu kurslarda inşa ettiğimiz sağlam temelin üzerine artık farklı teknikleri çalışmanın, öğrendiğimiz gam ve şekillerin iskeletinin üzerine farklı bakış açıları uygulamanın zamanı geldi.

Elektro Gitar'da Hybrid Picking  pena ve sağ el parmaklarımızı birlikte kullanarak uyguladığımız bir çalım tekniğidir. Daha önceki kurslarda öğrendiğimiz gamların, akor şekillerinin seslerini alarak bunları hybrid picking tekniği ile, farklı patternlerle çalacağız. Bu da bize değişik bir duyum ve gitar klavyesine farklı bir yaklaşım sağlayacak.

Bu şekilleri ve paternleri Hybrid Picking tekniğine göre çalıştıktan sonra örnek sololar çalışarak yaptığımız bu çalışmaları müzik içinde çalacağız.

Tüm gitarist arkadaşlarımla 24 yıllık gitar ve müzik tecrübemi paylaşmak üzere bu kurs içeriğini oluşturdum.
Aralarında Joel Hoekstra (Whitesnake), Greg Howe, Jennifer Batten, Martin Miller ve Debbie Davies gibi çok önemli gitaristlerin bulunduğu değerli hocalarla gitar ve armoni çalıştım.

Yaklaşık 16 yıl önce ilk defa sahneye çıktım. Pop, Blues, Funk, Rock, Hard Rock, Heavy Metal gibi bir çok tarzı sahnede icra ettim.

Çoğunun sözü, müziği ve düzenlemesi bana ait olan 2 albüm yayınladım. 14 yıldır aktif olarak gitar ve armoni dersleri veriyorum.

Birebir ders verdiğim öğrencilerimin sayısı 1000'i geçmiştir. Bu da bana ciddi bir tecrübe kazandırdı. Bunların en önemlisi, gitar öğrenenlerin sıkça yaptıkları hataların ne olduğunu çok iyi öğrenmemi sağladı. Bu tecrübe ile, kurs boyunca yapabileceğiniz olası hataları önceden görüp size uyaracağım. Böylece siz daha o hataları yapmadan, önüne geçebileceğiz.


Tüm Videolara Tab Entegre Edildi!

Tüm çalışma, egzersiz, ritim, melodi ve solo ders videolarına tablar entegre edildi. Böylece videodan çıkmadan, o anda ne çalıyorsam görebilir ve kolayca öğrenebilirsiniz.

Hybrid Picking tekniğini, bu teknikle kullanabileceğiniz fikirleri öğrenin

Url: View Details

What you will learn
  • Hybrid Picking Tekniği
  • 2 Parmaklı Hybrid Picking
  • 3 Parmaklı Hybrid Picking

Rating: 5

Level: Expert Level

Duration: 38 mins

Instructor: Deniz Sayman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap