Kripto Paralarda Teknik Analiz ve Temel Analiz Eğitimi




Kripto Paralarda Teknik Analiz ve Temel Analiz Eğitimi

Kripto paralar, temeli 2008 yılında Satoshi Nakamoto kod isimli kişi/grup tarafından ortaya atılan "Bitcoin: Eşten-eşe Elektronik Nakit Ödeme Sistemi" isimli makale ile atılmıştır. O yıllardan günümüze bitcoin giderek değer kazanmış ve Dünya çapında bir çok kişinin ilgisi çekmiştir. Bu sürede kripto para nedir, kripto para ne demek gibi soruların sayısı artmıştır. Eğitimimizde ayrıntılı bir şekilde kripto paralar nelerdir diye açıklamamış olmamıza rağmen kısaca bahsetmek gerekirse; kripto paralar bir tür dijital para türüdür.

Bitcoin dışında alternatif kripto paraların üretilmesi ile kripto para sayısı binler ile ifade edilmeye başlanmıştır. Bu durumda oldukça yoğun olan bir kripto para piyasasını ortaya çıkarmıştır. Binlerce kripto paranın arasından hangi kripto paraya yatırım yapılabileceği ya da hangi kripto paranın sahtekarlık içerebileceği merak konusu olmuştur. Benzer bir şekilde bir kripto paralar için alım-satım fiyatlarının tespiti merak edilmiştir. Tüm bu sorularınızın cevabını "Kripto Paralarda Teknik Analiz ve Temel Analiz Eğitimi" isimli kursumuzda bulabilecek ve uygulayabileceksiniz.

Hangi kripto paraya yatırım yapabileceğimizi ve hangi fiyattan alınıp satılacağını belirlemek için kripto para analiz çalışmaları oldukça önemlidir. Bu alanda yeni yatırım yapacak yatırımcıların da mutlaka kripto para analiz eğitimi alması gerekmektedir. Ben de bu eğitimde hem kripto para teknik analiz eğitimi hem de kripto para temel analiz eğitimi konularını bir araya getirdim ve sizin için başlangıç seviyesine uygun bir eğitim hazırladım.

Peki bu kripto para eğitiminde sizi neler bekliyor?

- BlockChain, kripto para ve bitcoin gibi kavramlara yabancı olan, kripto paraların işleyişini-amacını bilmeyen yeni yatırımcılar için kripto paralar nelerdir konusundan itibaren giriş bölümü

- Kolay bir şekilde bitcoin almak ve kripto para almak isteyen yatırımcılar için kripto para nasıl alınır sorusunun cevabının yer aldığı ayrıntılı kripto para borsası kullanımları

- Coin haberleri, kripto para haberleri incelenerek bir kripto paranın gelecek için trend (düşüş-yükseliş) tahmini

- Kripto paralar üzerinde teknik analiz yöntemleri (Diğer yatırım araçlarından farklı olarak yılın her günü 24 saat işlem gören kripto para piyasasında standart teknik analiz uygulamalarını kullanmak yanlış sonuçlar doğurabilmektedir.)

- Bir kripto paranın gelecek vaadedip vaadetmediği ya da sahtekarlık içerip içermediği gibi önemli bir karar almanız için kripto paralarda temel analiz yöntemleri

- Ve çok daha fazlası teorik+uygulama çalışmaları ile bu eğitimde sizlerle!

Eğitim boyunca tüm konuların işlendiği sunum dosyası da size kripto para eğitimi pdf olarak  verilecektir.


Oldukça küçük bir geçmişe sahip olan kripto para dünyasında yerinizi almak için hala geç değil. Bir çok kripto para sert yükselişler yaşamış olsa dahi hala prim yapmamış ve geleceği parlak kripto paralar vardır. Ve günümüzde insanlık için büyük problemlere çözüm üretmek amacıyla yeni kripto paralar da oluşturulmaktadır. Bu bağlamda kripto para piyasasına girmek için hiç bir zaman erken değildir. Unutmayın 2010 yılında 10 bin bitcoin ile 41 dolarlık pizza alan Florida'da yaşayan Laszlo Hanyecz, bu parayı nakit olarak verip 10 bin bitcoini elinde tutsaydı; şu an da serveti 600.000.000 $ (1 BTC = 60000 $ olarak hesaplanmıştır) olacaktı. Peki 10 sene sonra 1 bitcoinin 600 bin $ olmaması için bir sebep var mı? Yıllar öncesinde büyük kurumların (Google, Facebook vb.) ve devletlerin (ABD, İran vb) blockchain ve kriptıo paralara savaşlar açmıştı. Ancak günümüzde bu kurumlar kendi kripto parasını üretmek için çalışmalarda bulunuyor. Aynı şekilde bazı devletler kendi kripto parasını çıkartıyor, bazısı da mevcut kripto para piyasasına uyum sağlamak için teknolojik adımlar atıyor. Bunun yanında bir çok kurum ve şirket ise çalışmalarını blockchain sistemine taşıyor. Teknolojinin blockchain kayması ile kripto paralara ilgi daha da çoğalacaktır. Ancak bu gelişimde hangi kripto paranın kazandıracağını hangi kripto paranın yok olacağını kripto para eğitimi ile tespit edebilirsiniz.

Hangi Kripto Para Hangi Fiyattan Alınır Satılır Kararını Teknik Analiz ve Temel Analiz Yöntemleri İle Kendiniz Verin

Url: View Details

What you will learn
  • Para kavramı ve kripto paraların diğer para çeşitlerin farkları
  • Bitcoin ve kripto paraların doğuşu
  • Bitcoin ve kripto para yatırımında karşımıza çıkabilecek kavramlar

Rating: 4.86667

Level: All Levels

Duration: 11.5 hours

Instructor: Mustafa Küçükakarsu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap