SIEMENS SolidEdge 2021 : Uygulamalı Eğitim Seti




SIEMENS SolidEdge 2021 : Uygulamalı Eğitim Seti

Siemens Solid Edge ile endüstriyel tasarımın ayrıcalıklı dünyasını şimdi bu eğitimle keşfedin!

Siemens Solid Edge, ürün tasarımlarınızı hızlandırmanıza, revizyonları daha hızlı yapmanıza ve tasarım verilerinizin yeniden kullanımını iyileştirmenize yardımcı olmak için kullanılır. Daha hızlı 2B taslak çizim , sınıfının en iyi sac metal tasarımı, esnek parça ve montaj modelleme, yerleşik içerisinde olan Key-Shot çözümü ile fotogerçekçi render ver eşsiz hareket kabiliyetleriyle Solid Edge ile bir adım öteye gidebilirsiniz.

Bu eğitimle birlikte yalnızca program öğrenmekle kalmayacak tasarım ve üretim sürecinin yönetimiyle alakalı da bilgi edinmiş olacaksınız. Eğitimimiz modüller şeklinde tasarlanmış olup her bir modül kendi içerisinde ayrı bir uzmanlık dalı olarak ele alınabilir. Eğitim içeriğimiz sayesinde 2D/3D Tasarım, Montaj, Teknik Resim Oluşturma, Yüzey Modelleme ve Yüzey Model Düzenleme gibi konularda iyi seviyede bilgi sahibi olacaksınız. Eğitimimiz daima güncellenecektir.

Eğitmen Hakkında:

Emre Akyüz - Ar-Ge Mühendisi / Mühendislik Yazılımları Eğitmeni

Emre Akyüz bugüne kadar çeşitli firmalara Cad-Cae konusunda teknik destek sağladı. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinde mühendislik yazılımları alanında eğitimler verdi. Mühendislik yazılımları kategorisinde Türkiye'nin en çok öğrenciye sahip online eğitim içeriklerini hazırladı. Hali hazırda bir çok firmaya eğitim ve mühendislik çözümleri üzerine teknik destek sağlamaktadır.

Bu eğitimin tüm hakları Siemens Solid Edge Türkiye Distribütörü AYATA YAZILIM A.Ş'ye aittir. İzin verilmeden kopyalanamaz. Siemens Solid Edge öğrenci ve deneme sürümleriyle alakalı bilgiye eğitim içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Siemens Solid Edge ile endüstriyel tasarımın ayrıcalıklı dünyasını şimdi bu eğitimle keşfedin!

Url: View Details

What you will learn
  • Solid Edge 2D/3D tasarımlarınızı yapabileceksiniz.
  • Solid Edge ile tasarladığınız modelleri teknik resim kurallarına uygun şekilde teknik resme dönüştürebileceksiniz.
  • Solid Edge programını uzman bir tasarımcı gibi kullanabileceksiniz.

Rating: 4.65

Level: All Levels

Duration: 21 hours

Instructor: Ayata Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap