Rektifikasyon - Dogum zamanini bulma




Rektifikasyon - Dogum zamanini bulma

          Rektifikasyon yani bir diger ifadeyle dogum zamani dogrulama , astroloji de dogum anini tam olarak bulmaya yarayan butun yontemlere denir. Bu islemler esasinda cok karmasik gorulmektedir ancak haritalari butuncul olarak yorumladikca ve kisinin basindan gecen olaylar butun ongoru yontemlerinde birbirleriyle baglantili sekilde inceledikce , esasinda o kadar zor bir islem olmadigi gorulecektir.


          Bu kursta rektifikasyon yaparken klasik animodar metodu , kendi buldugum yine animoda teknigine benzer bir yontem , transitler , birincil ilerletmeler ( primary directions ), ikincil ilerletmeler (secondary progressions ) , solar ark , profeksiyon ve gunes donusu (solar return ) ongoru teknikleri kisinin yasadigi olaylar ile anlam butunlugu kurularak anlatilmistir. Rektifikasyon konusunda neredeyse butun astroloji ongoru teknikleri kullanilmistir.


          Bu konuda derinlesmek icin bu kursu alan herkese bol bol harita analizleri ile dogum zamani dogrulama pratikleri yapmalarini tavsiye ederim. Rektifikasyon esasinda dogum zamanini tam olarak bulmanin yaninda , astroloji bilginizi onemli olcude arttiracak cok faydali bir aractir. Bir harita da gunes , ay , yukselenin disinda dort aks noktasi olan asc, mc, dsc , ic noktalarinin esasinda ne kadar onemli oldugunu sizlerde anlayacaksiniz ve burada  rektifikasyon teknigini ogrenmenin otesine gecip harita analizlerini daha dogru bir bicimde yapacaksiniz.


       Astrolojiye ilgili olan herkesin bu kursta aldiklari egitimden sadece memnun kalmalarinin otesinde , astroloji bilgilerinin gelismesinde bir fayda elde etmeleri beni fazlasiyla memnun edecektir. Ozellikle rektifikasyon konusunda surekli bir artan talep olmasi ve pandemi nedeniyle astrolojiye ilgili olup evlerinde online dersler alan ogrenciler icin bu kursun cok faydali olacagini dusunuyorum. Kursa katilan tum herkese basarilar diler ve astroloji dolu gunler dilerim.

Dogum zamanini tam olarak nasil bulabiliriz?

Url: View Details

What you will learn
  • Astroloji de klasik metod ile yaklasik dogum zamanini bulun
  • Dogum haritalarinda 4 temel aksin en genis anlamlariyla ogrenin ve bunu dogum zamani uygulama da kullanin
  • Rektifikasyon isleminde gezegenlerin yapilarini iyi anlayin ve onlarin ASC, MC gibi temel akslarla olan etkilerini gozlemleyin.

Rating: 3.75

Level: Intermediate Level

Duration: 4 hours

Instructor: Ozgur Erdogan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap