Borsada Teknik Analiz Temel Paket




Borsada Teknik Analiz Temel Paket

Bu eğitim paketi teknik analizi sıfırdan doğru bir şekilde öğrenmeniz için tasarlanmıştır. Tüm bilgiler Youtube Trade Taktikleri aracılığı ile sizlere anlaşılır ve sade bir biçimde aktarılmıştır. Temel paket sizi markette başarılı kıracak her türlü teknik analiz bilgisini içermektedir. Bu eğitimin sonunda kendi başınıza işleme girip nereden işlemden çıkacağınızı bilebileceksiniz. Eski bilgilerinizi güncelleyeceğinizi ve daha iyi bir yere geleceğinizi temin ederiz. Borsanın zigzaglı yapısını, uyumsuzluklarını ve inişli çıkışlı yapısını çok daha iyi ve rahat tespit edebileceğiniz bu eğitim, kendinizi geliştirmeniz için fevkalade bir araç olacaktır.

Profesyonel bir yatırımcı olmak için hisse senedi analizleri yapabilmelisiniz. Temel analiz ve teknik analiz ile sayısal-istatistiki veriler yatırım yapacağınız hisse senedine karar verme aşamasında en büyük yardımcınız olacaktır. Öte yandan şirketlerin faaliyet raporları, yönetim kurulu kararları ve Kamuyu Aydnlatma Platformu (KAP) açıklamalarından haberdar olmalısınız.

Temel analiz ile hisse senetlerinin makroekonomik seviyede değerlendirebilir, piyasadaki arz ve talebi inceler, ekonomik, politik ve sosyal veriler analiz etmiş olursunuz.

Teknik analiz ise hisse senetlerinin geçmişteki performanslarını grafikler istatistiksel ve matematiksel yöntemler kullanarak geleceğe yönelik tahminler yapabileceğiniz bir analiz yöntemidir. Özel yöntemler, grafik okuma yöntemleri ve belli başlı analiz yöntemleri kullanılır. Teknik analiz yapabilmek için çalıştığınız finansal kuruluşların size sağlayacağı veri ekranlarından faydalanabilirsiniz.

Eğer eğitim esnasında bir sorunuz olacak olursa sosyal medya araçlarımız ile bize ulaşıp sorularınızı iletebilirsiniz. Seve seve yardımcı olacağız. Bilgi sizinle olsun !

Teknik Analizi Doğru Kaynaktan Öğrenin !

Url: View Details

What you will learn
  • Teknik Analizde Yatay ve Eğik Çizgiler
  • Borsada fiyat hareketinde uyumsuzluk kontrolü
  • Market döngüsüne dair indikatör yorumları

Rating: 4.5

Level: Beginner Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Trade Taktikleri


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap